Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil. Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor.

Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor.

İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında imajınızı yenilemelisiniz.

Yapay tavırlara gösterdiğiniz aşırı tepkimecilik, bazen doğal davranışları da yanlış anlamanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissetmenize rağmen bugün genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Özellikle eskiden yaşadığınız bazı sorunlar yeniden gündeminize gelip sizi düşündürecektir. Bir çok planınız ve girişim düşünceniz var ancak bunlara başlamak için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Sağlam ve tutarlı adımlar atmak için içinizdeki kuşkuları bir kenara bırakmalı ve tamamen hedefinize yönelmelisiniz. Başka insanların sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. İş hayatınız veya günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, yaşamınızdaki gerekli ve gereksizler hakkında sakince bir düşününüz. Geçmişte olanları bir yana koyarak yeni bir  dönüşüm için neler yapmanız gerekiyor mantıklı bir şekilde ele alınız. Hayat size bir takım baskılarda bulunabilir. Eğer siz değişime gönüllü iseniz, huzur bulmak istiyorsanız kendinize dikkat etmelisiniz. Üzüntü ve stresten uzak durmalısınız. Doğru iz üzerinde yürümek için kendinize zaman tanıyınız ve sağlam olana yöneliniz. Gelip geçici heveslerin size zaman kaybettirmesine izin vermeyiniz. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarla bir arada olmaktan, konuşmaktan, ilgi görmekten hoşlanmanızı sağlar. Keyiflisinizdir. Yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda sevilmek arzunuz yükselir. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, grup aktiviteleri, sosyal ilişkiler ağınız ve internet üzerinden yapılacak alışverişler,  girişim veya  görüşmelerde tabii ki dikkatli olalım. Eğer çok önceden kararlaştırılmış bir işse,  eksik var mı diye kontrol ediniz. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü, başkalarıyla aranızdaki iletişimin öneminden söz ederken, eğer patronunuz size, siz de ona karşı belli bir inatlaşma içinde olursanız doğaldır ki, kendinizi baskı altına alınmış hissedersiniz. Bu durum işinizde verimsiz çalışmaya, kendinizi güçsüz hissetmeye neden olur. Burada önemli olan, kazanç-kayıp ikilemi üzerinde durmak, piyasanın durumuna veşartlarına göre bilinçli bir gözden geçirmede bulunmaktır. Mantıklı olmak, gelişimi hedeflemek, etrafınızdaki insanları dinlemek, ortama göre hareket etmeyi bilmek yararlı olacaktır. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, sosyal ilişkilerinizi canlandıran, anlayışlı, özverili ve gerçekten sevmesini bilen insanlarla temas etmenizde yardımcıdır. Arkadaşlarınızdan destek görürsünüz. Aynı şekilde siz de yardımcı olursunuz. Girişimler başarıyla sonuçlanabilir. Kişisel anlamda gücünüz, farkınız, popülerliğiniz yükselir. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Akademik kariyer yapanlar da olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Yolculuklarda tanışacağınız kişilerle, duygusal fırsatlar yakalayabilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark yaratmaya çalışmanız ve değişik denemeleriniz yeni bağlantılar kurmanıza ve yaptığınız işlerden tatmin sağlamanıza yardım edebilir. Bazı konulara dahil ya da katılımcı olmanız veya yeteneklerinizi kullanmanız dikkatleri üzerinize toplamanız ve sunabileceklerinizi göstermeniz için olanak sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Birçok başarılarınızın olduğu kesin. Ama bugün biraz şımarıyor gibisiniz. Size değer verenleri bir anda silip atmanız hoş karşılanmayacak. Dikkatli olun.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinize odaklanarak, partneriniz, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla ilgili konulara çözüm arayabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile finansal konular, arkadaş çevreniz, toplantılar, görüşmeler ve iletişim konusunda problemlere ve yanlış anlaşılmalara açık bir günden geçmektesiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça hafiflemiş ve son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Halinizden memnun olmanız ve hayatınızdan keyif almanız, eğlence isteğinizi dizginlemenizi, abartıya kaçmamanızı, işlerinizi yarım bırakmamanızı sağlayacaktır.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>