Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız görüşmeleriniz var. Mesleki eğitiminiz için bir yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Daha rahat yaşamanız için, daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz, ama uygulamakta zorlanıyorsunuz. Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Aşk hayatınızda birtakım şaşkınlıklara daha hazırlıklı yakalanabilmeniz için, duygusal yaklaşımlarınıza biraz da mantık katmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan kolay kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumu Pazar gününün ilk görünümü olup, spontan bir şekilde kararlar verebilir, ani bir şekilde yolculuğa çıkabilirsiniz. Sürpriz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz, eşinizin akrabalarıyla olan temasınız bir hayli yoğunlaşır. Bireysel hareket etmekten zevk alırsınız. Başkalarına uymak pek işinize gelmez. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, rutin hayatımızın gereklerini yerine getirmemizde bir sakınca yok. Eğer bir mesele üzerinde tam bir karar veremiyorsak boşluk süresince bütün detayları gözlemleyebiliriz. Çünkü bu detaylar yanlışı, eksik olanı belirlememizde daha sonra işimize yarar. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, çevre değişimleri, uzak yerlerle ilgili işler, eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda yapılacak yenilikler için gayet aktif günlerdesiniz. Bu kavuşum, yeni biriyle tanışmanızı, yeni biriçin girişimde bulunmanızı, yeni bir projeye başlamayı, ticari anlamda güç kazanmayı, mesleki konularda aktif olma ihtiyacınızı, cesur atılımları işaret ediyor. Bu kavuşum, cinsel anlamda tutkulu, arzulu olmanızı sağlayıcıdır. Farklı kişilerle tanışmak, onlarla kaynaşmak, konuşmak, bir araya gelmek hoşunuza gider. Sorumluluklar sizi durdurucu bir etki yaratsa da, siz bütün bunlarla başa çıkabilecek güçtesiniz. Yakın veya uzak akrabalarınızla alakalı konular, yeni bir yere taşınmak, spor, askerlik, proje, girişim, sosyal yaşam, eğitim, yaşam koçluğu, liderlik gibi alanlarda yepyeni adımlar atılabilir. Turizm, seyahatler, konaklama, yerleşim gibi meseleler üzerinde girişimlerde bulunabilirsiniz. Fikirlerinizi, planlarınızı başarılı bir şekilde ortaya  koyabilirsiniz. Sizi sıkan, belli bir kalıp içinde yaşamanıza neden olan problemlerinizi çözüme kavuşturmak adına harekete geçebilirsiniz. Başka bir yere tayin olabilir, görev veya eğitim amaçlı gidebilirsiniz. Mesleğiniz hem sorumluluk ve disiplin  hem aktivite içeren bir alanda olabilir. Kısa süreliğine yurtdışına giderek eğitim veya staj görebilirsiniz. Tatile çıkabilirsiniz. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay'ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde.Diş problemleriniz olacak..

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz. Bonkörlüğünüzden faydalanmaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz. Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz. Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz daha ılımlı olun. Haklı olsanız bile bir konuda tartışma yaşarsanız sessiz kalmayı tercih edin. Akıllı davranırsanız şans sizden yana olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile içi ilişkilerinizde daha önceden problem olan konular aniden büyüyebileceği ve tekrar göz önüne gelerek can sıkıcı olabileceği için, en yakınlarınız ve yaşamınızdaki erkeklerle ilişkilerinizde sabırlı ve problemlerin üzerine gitmeyen taraf olmayı tercih etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise bunun aksi yönde iyileştirici ve pürüzlerin giderilebileceği, iletişimi yeniden sağlayabileceğiniz pozitif bir enerji sözkonusu olacak

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece gerçekçi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Bu, özellikle maddi konularda işinize yarayacaktır. Gerçekçiliğinizin farkında olacağınızdan, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Atılımlarınızla bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>