Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilir, zaman ve moral sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. İş hayatınızın gerginlikleri, sevgiliniz için anlaşılır nedenler olabilir, ketum davranmanız gerekmiyor.

İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz. Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir.

Belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bugünlerde umut bağladığınız gecikmiş bir parayla ilgili sevinçleriniz var.

Sıkışıklık yaşadığınız bir olayı, yeniden bambaşka cephelerden ele almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünsel anlamda fikir karmaşaları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Ayrıca gün içinde duygularınızda bazı değişimler olacaktır karamsarlıkla iyimserlik arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Olaylardan ve insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal bir gerilim yaşayabilir ve bunu çevrenize yansıtabilirsiniz. Bir süre için kafanızdaki sorunlardan uzaklaşıp değişik konularla ilgileneceksiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:11 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak isteğinizi işaret ediyor. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 10:16 Ay-Jüpiter zorlu görünümü,güvenliğimiz, toplum içindeki yerimiz, kariyerimizin önemini yükseltiyor. Kendimizi istediğimiz gibi ifade etmek, büyümek istiyoruz. Ancak işimizin getirisi, geleceğiyle ilgili konularda maddi açıdan duruma bakmakta yarar var. Saat 14:17 Ay-Pluto olumlu görünümü başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınız sayesinde bir çok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım. Saat 16:25-24 Mart saat 15:22 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında duygularınızı  ve yaşamınız açısından önem arzeden konuları oldukları haliyle kabullenmeye hazır gibisinizdir. Zaten boşluktaki Ay etkisi  altında bir şeyleri yoluna koymak,  hele bu duygusal bir mesele ise, oldukça zordur. Benim tavsiyem kesinlikle yeni bir karar almamak ve beklemede kalarak, olaylara daha geniş bir açıdan bakacağınız saatleri tercih etmektir. En doğrusu boşluktaki etki altında, soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Yeni haftamızın yüzümüzü gülümseten gelişmeleri, arzu ettiğimiz başlangıçları yapmamıza vesile olması dileğimle,

23 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla bir çok organizasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi ve gücünüzü ortaya koyacak büyük projelerin gündeme geleceğini bilmelisiniz. Hırslı yönlerinizi dengeli kullanırsanız, başarınız yükselecektir.

23 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaç ve hedeflerinizin ne olduğu konusunu bir an önce netleştirmenizde ve hayallerinizin bir listesini yapmanızda fayda var. Zira yakında aklınızdan geçen her şey gerçek olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken buna cesaret edemiyorsunuz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>