Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona gösterilen ilgi, sadece kızgınlık değil, gurur nedeniniz de olabilir. Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşamanız, zaman içinde sizi yorabilir. Bu, kendinizle çözmeniz gereken bir sorun.

İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız.

Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz. Çevrenizdeki, parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde toplu para yatırmanız gereken bir katılım, çok iyi düşünülmesi gereken bir ortaklık gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karamsarlık yaşadığınız konuları tekrar ele alıp değerlendirmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi bugünlerde etkileyebilir. Bu, belli konularda umudunuzun artmasını sağlayacak. Bazı ahbap ilişkilerinizde süregelen huzursuzluk, bugünde size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Bu ilişki içersinde gözden kaçırılmış birtakım ayrıntıları gündeme getirmeye çalışacaksınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu  hem fiziksel hem de zihinsel anlamda aktif hareketliliğin birebir işaretçisidir. Kişi spor karşılaşmalarında bir hayli hırslı, rakiplerini geride bırakmak için var gücüyle mücadele edebilir. Aşk anlamında ele alırsak bu kavuşum, kısa süreli ancak bir hayli etkili bir maceranın işaretçisidir. Eğer erkekseniz bir bayanla, bayansanız bir erkekle ilişkiye girmenin göstergesidir. Ancak bu ilişki her iki tarafın da birbiri üzerindeki etkisinin yoğun olacağını gösterir. Bu kavuşum enerjinizin mutlaka şekilde açığa çıkmasını sağlar. Tartışmalara da neden olabilir. Onun için dikkatlice hareket edilmesinde yarar vardır. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, hevesli ve coşkulu olduğumuzu, ancak  bazı meseleler üzerinde gereğinden fazla hayali davranabileceğimizi işaret ediyor.  İyice düşünmekte yarar var. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, para kazanmak, üretmek, büyütmek arzumuz bir hayli yoğun. Bir yanımız özgür olmak istiyor. Çünkü hayatın güzelliklerini yaşamaktan yanayız. Ancak rahat edebilmemiz için,  işimize, gücümüze önem vermemiz lazım. Ne gibi işler düşünebiliriz, neler yapabiliriz, bunları ele almalıyız. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden yüzümüz gülmez. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Bugün, güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür gerilemesi önümüzdeki üç hafta boyunca kariyerinizi, toplum içerisindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konularda aksilikleri ve yanlış anlaşılmaları akla getiriyor. Sizden yüksek konumdaki kişilerle yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz ya da işler planlandığı gibi gitmeyebilir. Ya da önceden verilmiş önemli kararlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Hedeflerinizin üzerinden geçmenin zamanıdır.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünya yansa umrunuzda değil. Aslında doğru da yapıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki keyif veren gelişmeler fazlasıyla yüzünüzü güldürecek.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda. Çocuğunuzun hayatındaki sorumlulukları siz de üstleneceksiniz. Bu da sizi eğlenceli duygusal halinizden uzaklaştırabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız alanlarında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Sportif faaliyetlere girişebilir, yaz öncesi fazla kilolarınızı gidermek için yeni fikirlere ve bedensel egzersiz tavsiyelerine yönelebilirsiniz. Ruh haliniz gün içerisinde değişkenlik gösterebilir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ilişkiniz veya yürütmekte olduğunuz bir çalışma, hiç beklemediğiniz şekilde önemli bir noktaya ulaşabilir. Bu gelişmenin, hayatınızda, öngörmediğiniz büyük bir değişimi getirmesinin mümkün olabileceğini aklınızda bulundurun.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>