Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var.

Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir. Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor.

Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor. Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak.

Gocunduğunuz bazı duyumların fazla ciddi alınmayacak şeyler olduğu düşünülüyor. Bu düşünce doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  pazar gününe aşk hayatınız başta olmak üzere, her konuda iyimser, çocuksu bir enerjiyle adım atmaktasınız. Saat 06:40 Ay-Yay burcundaki etkinliği, ruhunuzu keyiflendiren, yeni aşklara yelken açtıran bu enerji aklın, gerçeğin,  maddenin ve ruhun birleşimi halidir. Yani böylesine etkileyici ve  kişiyi kendi gerçeğiyle karşılaştırıcıdır. Yaşanılan ilişki veya yaşanacak olan aşkta aranılan en önemli olgu,  içinizdeki yaratıcı gücü açığa çıkarması ve size farklı dünyaların kapılarını açmasıdır. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Oğlak burcu seyri azimli ve kararlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gereken süreç anlamına geliyor.  Otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi sorumluluk almaya zorlar. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Kimseyle çatışmadan, işinizi ve sorumluluklarınızı bilirseniz  bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Eğer bedensel ve ruhsal anlamda sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu dönemde mutlaka doktor kontrolünüzü yaptırınız.  Mars Oğlak burcu geçişinin olumlu tarafları da var. Her türlü engelle savaşmanızı sağlar ve size direnç kazandırabilir. Gördüğünüz gibi olumlu ve zorlayıcı yönleri olan bir enerjiyle  karşı karşıyasınız. Benim önerim bu etkili gücü, olumlu yönlerini merkez alarak kullanmanız ve bu sürecin yararlı bir şekilde geçirmenizdir. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerin düşük temposundan, olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz..Bugün konuşmalarınızı kısıtlamak uğruna, kendinizi baskı altına hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde kısa yürüyüşler yapmalısınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutin akışınızdaki veya sosyal yaşamınızdaki aksilikler azalmaya başlıyor. Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARŞILAŞACAĞINIZ olayları çok ciddiye almamaya çalışın. Sakin ve fiziksel aktivitelerden uzak bir gün geçirmeye bakın.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 32"
Ay
Kova
25° 32' 50"
Merkür
Koç
17° 53' 10"
Venüs
Boğa
03° 41' 12"
Mars
Koç
01° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 00"
Satürn
Balık
16° 45' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 53"
Lilith
Başak
23° 34' 47"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>