Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutluluğunuz tek başına sizden kaynaklanmıyor. Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz.

Çok yürekli ve atak görünüşünüz,ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz düşüncesi uyandırıyor. Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz.

Bugünlerde ikili görüşmelerde size kaçırılmaz fırsatlar sunulabilir. Düşünmeye değer bulacaksınız. Yerinde öngörülerinizi frenleyen abartılı bir sağlamcılığınız var.

Çevrenizde çok farklı izlenimler bırakabiliyorsunuz. Kendinizi daha belirginleştirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabilir. İnsanlar sorunlarını kolayca size devredebilirler.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, yeni haftamız parasal konularda özenli, ekonomik ve dikkatli bir şekilde düşünmenizi sağlayan Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor.  Gelirinize göre giderlerinizi ayarlamak, asıl önemli olan ihtiyacınızı belirlemek bu enerji sayesinde mümkündür. Genelde ciddi ve belirli bir mesafe bırakarak konuşmayı tercih edersiniz. Öyle her şeyi beğenmezsiniz. İnceleyip, araştırıp, titiz bir şekilde analiz ederek karar verirsiniz. Saat 00:41 Ay-Pluto görünümü uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 08:18 Venüs-Mars görünümü, dış dünya olan eğlenceli, zevkli, aktif paylaşımların göstergesidir. Karşı cinsi etkileme yönünde enerjiniz bir hayli yüksektir. Tanınmak, el üstünde tutulmak, takdir edilmek istersiniz. Çeşitli aktiviteler, internette yazışmalar, tanışmalar anlamında da bu enerji gayet etkindir. Aşkı kendinize bir mıknatıs gibi çekeceğiniz gündesiniz. Bu görünüm, sanatsal konularda, hukukla alakalı meselelerde de rahatlatıcıdır diyebiliriz. Saat  23:32 Ay-Satürn  görünümü kendi dünyamızın içinde olanı muhafaza etme arzumuzu gösterir. Ne olursa olsun, kol kırılır yen içinde kalır diye düşünürüz. Birileri ilişkimiz veya bizi birebir ilgilendiren meseleler hakkında söz etmemelidir. Çünkü bizi bizden daha iyi kimsenin korumayacağını düşünürüz. Saat 23:39 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü,  yolculukların  göstergesidir. Sevdiklerimizle bir araya gelmek, oturup konuşmak bize kendimizi iyi hissettirir. Akşam saatlerinin bir hayli aktif geçeceğini söylemek isterim. Etrafınızdaki insanlar sizin fikirlerinize hayranlık duyarlar. Yeni haftamızda şansınız, bahtınız, yolunuz açık olsun.Her işinizde başarı ve mutluluk dileklerimle,

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz. Özellikle sizi tepkisel davranabilirler.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekiciliğinize ve karizmanıza çok az insan karşı koyabilir. Bu hafta sonu, bu gizli silahlarınızı en iyi şekilde kullanarak isteklerinizi kolayca gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para konuları bir hayli öne çıkıyor. Tüm dikkatinizi sahip olduğunuz kaynaklara yönlendirmiş olabilirsiniz. Harcama ve gelirlerinize dair oldukça detaylı bir bütçe hazırlayıp, yeni planlar yapmak için son derece uygun bir gündesiniz. Hizmet ve organizasyon alanındaki işleriniz için destek sağlamanız mümkün olabilir.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınızı düşünmek ve keyfini çıkartmak için tam zamanı. Uzun zamandır kendinizi hayattan soyutlamıştınız. Artık ruh eşinizi bulmak için uygun zaman.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

20 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>