Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu anlamaya çalışmıyorsunuz. Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz artık onu yoruyor. Bugün ortak bir arkadaşınızdan bu konuda bir uyarı alabilirsiniz.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün. Gelişmeleri önemsemeniz çevrenizdekilerin canı sıkabilir.

Onunla birlikteyken harcamanızın sonu yok. Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Sizi uyaranlara kulak vermenizde yarar var.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Kendinize savunmak yerine ders almanız daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu itibariyle altın kapta gelen teklif, öneri ve davetleri reddetmeniz çok zor olabilir. Bazı burçlar için oldukça zor geçebilecek olan hafta sonu size hareket ve umut vaat ediyor.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 04:12 itibariyle etkili Mars-Satürn görünümüyle başlayacak. Bu enerji, gerek parasal ve gerekse bizi ilgilendiren bir çok konuda zorlanmamıza, bazen de ne olacaksa olsun yetti artık dememize yol açabilir. Ancak böyle düşünmek pes etmek, havlu atmakla eş değer olduğundan doğru bir yol değildir. Oysaki yaşamda bazen duraklama veya terslikler olabilir. Bunlar doğal sayılmalıdır. Bunlar gücümüzü  anlamamız için direnç zamanlarıdır. Biz yeniden kendimizi toparlayabilir, sorunlarımıza çare bulabiliriz. Kendimize inanmaktan vazgeçmemeliyiz. Saat 11:11 itibariyle Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayacaktır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif yönde düşünmenizi sağlar. Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, kimseye bağımlı kalmadan, bir an önce yeni bir adım atarak güçlenme arzumuzu işaret ediyor. Para bu anlamda tabii ki önemli. Ancak bir başka önemli konu, moral yüksekliğidir. Gereksiz meseleleri sürekli kafamıza takarsak, kendimizi yormuş oluruz. Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları geç açmak, duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde  fazlaca etkilidir. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu itibariyle altın kapta gelen teklif, öneri ve davetleri reddetmeniz çok zor olabilir. Bazı burçlar için oldukça zor geçebilecek olan hafta sonu size hareket ve umut vaat ediyor.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu itibariyle altın kapta gelen teklif, öneri ve davetleri reddetmeniz çok zor olabilir. Bazı burçlar için oldukça zor geçebilecek olan hafta sonu size hareket ve umut vaat ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi tutan ya da sıkıştıran durumlar olabilir. Neyse ki kendinizi özgür kılmayı biliyorsunuz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz zihninizin derinliklerine inebilir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın 3. günü, aşk, eğlence ve çocuk hayatınızdaki sorumluluklar maddi anlamda sizi zorlayabilir. En kısa zamanda bütçe hesabı çıkarmalısınız. Bir tartışma, ilişki bozulmasına karşı dikkatli olmalısınız. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın. Stresten uzak durun.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda, kazançlar, size gelecek olan ödemeler, üretimleriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda problemler, krizler, sıkıntılar, kötü şans, işlerin yolunda gitmemesi gibi durumlara işaret etmekte. Maddi anlamda bu hafta lüks sayılabilecek harcamalardan uzak durmalı, kimseyle dalaşmamalı

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>