Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 05:46 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde Salı gününe adım atacağız. Bu enerji maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Hani eskilerin deyimiyle evdeki hesabın çarşıya uydurulması gereken bir gündeyiz. Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda hesabınızı bilmeniz gerektiğini işaret ediyor. Hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. Onun içindir ki, işinizi, paranızı risk altına almamakta yarar var. Saat 21:52 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz hata yaptığınız zaman bu durumun yüzünüze vurulmasından hoşlanmıyorsunuz. Başınıza ne gelirse iyi niyetinizden geliyor. Başkalarını kırmaktan hoşlanmayan yapınızla kimseye hayır diyemiyor ve uğradığınız zararları kimseye söylemeden tek başınıza yaşıyorsunuz.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Yeteneklerinizi özgün şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir. Paylaşımcı olmanızda ve yapılanları takdir etmeyi unutmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Gün içinde parasal konularda kararlar almanız gerekebilir. İlişkilerinizde sizi rahatsız eden durumları ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karar vermeniz gereken durumlar yaşanabilir. Sizden daha konuya hakim kişilerden yardım alabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tatsızlıklar çıkarıp ayrılık kararı alıyorsunuz. Partnerinizi üzdüğünüzün farkında değilsiniz. Öfkenizi derhal kontrol altına almalısınız.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular öne çıkmaya başlayacak. Hesabınızı ve kazançlarınızı gözden geçirmelisiniz. İş alanlarınızda destekleniyorsunuz. Sosyal çevrenizde harcamalarınız yüksek olabilir.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize pek de uygun olmayan birine aşık olma ihtimaliniz var. Ancak, şu ara biraz isteksiz ve karamsar duygular içinde bulunabilirsiniz. Ve sevdiğinizi zorlayacak bir tutum içine girebilirsiniz. Harcamalara dikkat.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün duygularınız ile değil, sizi ilgilendiren maddi konularla meşgul olacaksınız. Bütçenizle ilgili bazı ayarlamalar yapmanız mümkündür. Alışverişe çıkarsanız paranızı dikkatli harcamaya çalışmalısınız; bilgi sahibi olmadığınız ürünleri satın alabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>