Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kırıcı davrandığınızın farkındasınız. Şimdi de onarma çabası içine girdiniz. Ama sizin yerinizde başka biri olsaydı, belki de sizin gibi bir pişmanlık yaşamaz, döner arkasını giderdi. Nedense ilgisizlik, sistemli uzaklaşma ve bir de bunun külliyen inadı kırıcılık sayılmaz, ama tükenen sabrın bir iki sözü hemen kırıcılık hanesine yazılıverir. Kendinizi haklı bulduğunuz yerlerde hiç de sübjektif davranmıyorsunuz.

İş yaşamınızda bir iki insan size karşı bilenmiş görünüyor. Üstlerine gidip en azından canınızı sıkmalarını önlemek çok elinizde. Siz ise onlara gösterdiğiniz özel yakınlıkla ön yargılardan arınmalarını amaçlıyorsunuz. Yalnız, özellikle bir tanesi klinik durumda takıntılı. Daha radikal yaklaşmanızda fayda var.

Birikiminiz değerlendirmeniz için güzel bir yol önerilecek. Ama bütün iyi birikimciler gibi, fazla cesaretli değilsiniz. Daha önce de olduğu gibi yanaşmayacaksınız gibi görünüyor. Ne olursa olsun denkleştirerek yaşayanlar için çok anlaşılır bir ürkeklik bu.

Hiç sırası değil deyip reddedeceğiniz bir davetin sonrasında biraz saçınızı başınızı yolacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici haberiniz var. Ama beklediğiniz değil. Beklediğiniz haberle ilgili bir çöküntü yaşamak istemiyorsanız, her ihtimale açık bir bekleyiş içinde olmalısınız. Yeni kurduğunuz bir dostluk sizi her gün biraz daha yanılmışlık hissi içine sokuyor. Bir süre daha şans tanıyıp uzatmakta bir yararınız yok, bilesiniz. Bir çıkar ilişkisi denemese de, bir takım hesapların içinde başlayan arkadaşlıklar kolay kolay dostluğa dönüşemiyor nedense.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:30-06:06 arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Zamanı  kendi akışına bırakarak yaşamakta yarar var. Ne fazla bir müdahalede bulunalım ne de bizi zorlayabilecek konuları kafamıza takalım. Saat 06:06 Ay-Yengeç geçişi,  duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 14:08 Ay-Güneş görünümü, elinizden geldiğince empatide bulunmaya çalışınız. Özellikle parasal konularda dikkatlice hareket edelim. Kendi söylediklerinizin illa kabul ettirmeye çalışmak yanlış olabilir. Keyifli bir cumartesi günü  geçirmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve karşılaştığınız engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. . Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel anlamda zorlu günlerde olsak da, ayın bu son günlerinde(Eylül ayına kadar), maddi anlamda karlı alışverişler veya kazançlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal nedenler ve hassasiyetler gündeme gelebilir. Kendi duygularınızı daha iyi anlamaya gayret edin.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanıltıcı etkilerle, harcama yapmaktan kaçının. Çevrenizdeki oluşumlar parasal konularda abartılı davranmanıza yol açabilir. Parayla ilgili anlaşmalara girmemeye özen gösterin.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah arkadaşlarınızla keyifli ve etliye sütlüye dokunmayacağınız bir cuma organizasyonu yapabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise durum biraz kendinize dönük ve dalgın bir ruh haline dönüşecek.Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenecektir. Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi yönetmek adına önemli verilere sahip olabilirsiniz. Evlilikle ilgili ağır bir sorumluluk duygusu taşıyor olmanız mümkündür. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>