Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezp ediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir.

Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor. İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var.

Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir. Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanları, günün tadını çıkarmaya zorlama alışkanlığınız var. Herkes, bir önceki günün aktardığı sorunlardan sıyrılma becerisini, sizin kadar gösteremeyebilir. Aileden birinin bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Anlayamadığınız bir nedenle haftaya içinizde bir sıkıntıyla girebilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde günü karşılıyoruz. Sosyal ilişkiler ağımızı güçlendirme, paylaşımda bulunma yönünde bu enerji gayet olumludur. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, akıllıca düşünmemizi gerektiriyor. Çünkü gelişmeler, farklı bir yön kazanabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Durumumuza bir bakalım. Ona göre hareket edelim.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün pek de planladığın gibi gitmeyebilir. İş yerindeki olumsuzluklar yüzünden hemenyerinden uzaklaşma! İşten ayrılmayı düşünmek için daha somut olaylara ihtiyacın yok mu sence de? Eğer yeni birarayışında isen ilgi duyduğun başvuruları yap, çünkü çok hızlı geri dönüşler mümkün olabilir. Bir aşk için gözlerin mi karardı hemen harekete geç, her şey senden sana akacaktır. Evlilik hazırlığı içindeysen, ufak tefek detaylar seni biraz yorabilir. Kendini biraz rahat bırakmanda ve bu sürecin tadını çıkarmanda fayda var. Ailende sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrini değiştirse de motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceksin. Spor, koşu gibi fiziksel aktivitelere vakit ayırmak için ideal bir gün.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanındaki gelişmelere bir yenisini eklemek isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi çeşitli bilgiler edinmek adına güçlü hissediyor, çevrenizdekilerle iletişime geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda aktifsiniz. İlişkilerde çatışmalar yaşanırsa son sözü söyleme ihtiyacınızla tasarlanmamış ani sonlanmalara sebep olabilirsiniz. Günü bedeni rahatlatacak faliyetlerle tamamlamak önemli.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecek planlarınızla ilgili arkadaş sohbetlerinde heyecanlı vurgular yakalayabilirsiniz. Davetlerin aranılan kişisi olmak sizin için kolay olacak. Farklı arkadaş gruplarında yüzeysel diyaloglarla neşelenir, haftanın stresini üzerinizden atarsınız. Özel hayatınızdaki dalgalanmaları unutup yeni diyalogların keyfini sürün.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>