Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz. Reddetmek mutluluk veriyor gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Size duyulan ilginin bitmediğini bugün de anlayacaksınız.

Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız. Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Bugün başkaları için harcamalarınız olabilir. Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayla mutlu olabilme beceriniz, paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı getiriyor.

Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 12:03 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlk buluşmalar açısından bu saat dilimi tercih edilmeyebilir. Birlikte olmayı düşündüğünüz insan konusunda daha sonra hayal kırıklığı yaşamanız mümkündür. Bu etki altında yapılabilecekler  sınırlıdır. Problemlerden arınmanızı sağlayan, sizi moral olarak besleyici olan dostlarla telefonlaşmak, müzik dinlemek, resim yapmak veya çalışan bir kişi iseniz yarım kalmış işlerinizi bitirmek faydalı olabilir. Arkadaşlık anlamındaki yakınlaşmalarda etkilidir. Alışveriş yapmak, yeni bir şey satın almak veya para harcama konularında dikkatli olmak lazımdır. Boşluk saatleri içinde oluşacak saat 11:49 da gerçekleşecek Güneş-Neptün görünümü, ailemiz ve finansal konular üzerinde rahatlatıcı bir etki, her şeyin düzeleceğine dair bir inanç aşılayıcı olsa da, bizim mutlaka gerçekçi düşünmemiz, hesabımızı iyi yapmamız, problemleri göz ardı etmememiz gerekiyor. Saat 12:03 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında,hayatının yorgunluğu ve stresi üzerinizde etkili olabilir.  Zorunlu işler can sıkıcıdır. Mecburi ödemeler, hedefleriniz önünde engel oluşturabilir. İhtiyaçlarınız için işyerinizle veya yakın bir arkadaşınızla görüşmeniz gerekebilir veya elinizdeki olanaklar sıkıntılarınızın halledilmesinde yetersiz kalabilir. Benim önerim bu saatlerden itibaren huzur ve güvenlik sunan bir ortamda kafanızı boşaltmanızdır. Her işin altından kalkmanız mümkün olmadığına göre kendinizi düşünmeniz yerinde olacaktır. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Disiplin içinde hareket etme zorunluluğunuz var. Siz bunu gönüllü olarak kabul eder, kimseyle çatışmadan hareket etmeye çalışırsanız, bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmiş olursunuz. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayların sonuçlarını rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi sağlayabilir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü,  evinize bir an önce ulaşmak ve dinlenmek arzunuzun göstergesidir. Huzur bulmak, rahatlamak istersiniz. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. Bugün, sevdiğiniz kişinin size olan davranışlarından kuşku duyabilirsiniz. İsteklerinizi baskı altında tutuyor, kıskançlık duygularınızı gizliyorsunuz. İlişkilerinizi gözden geçirmeli ve kafanızdaki düşüncelerinizin netlik kazanmasına izin vermelisiniz. Bugün her şeyi sorgulayacaksınız.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir. Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Neşeli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sanatsal uğraşlarınızda oldukça üretken olacaksınız. İşe dair görüşmeleriniz başarılı geçebilir. Kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Borsadaki yatırımlarınıza dair kazançlarınız olabilir. Duygusal açıdan heyecanlı gelişmelere hazırlıklı olun. Aşk hayatınız canlanıyor.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR anlık öfke ile çevrenizdeki insanları kırabilirsiniz. Lider yanınızla her şeyi kontrol altına almak istiyorsunuz ama dozunu kaçırmamalısınız.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>