Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı para, iş, evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde durmamızı sağlar. Her işin altından kalkmak mecburiyeti canımızı sıkar. İçimizden neler geçer ancak hayat böyle işte diyerek sineye çekeriz. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Hayatın genelinde belli bir keyifsizliğin ve sorunlardan kaçma arzunuzun işaretçisidir. Bir yandan titiz düşünürsünüz diğer yandan her şeyden uzak durmak istersiniz. Saat 11:21 Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde, sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak, kararlarınızın onaylanması, destek verilmesi ihtiyacınız belirgindir. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibeniz, çekiciliğiniz üzerinizdedir. Anlaşılmak ve kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Bu enerji burcunuzla uyumludur. Size huzur, popülerlik ve başkalarıyla hoş bağlantılarda bulunma şansı verir. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini açık sözlülüğünle dile getirebileceğin bir gün. Fakat çevren kibirli olduğun fikrine kapılabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir yaşamakta oldunuz maddi sıkıntılar ve çaresizlikler içinde bir türlü çıkış yolu bulamıyor olmanız kendinizi daha çok yıpratmanıza ve yaşama karşı karamsar bir duruş sergilemenize yol açtı. Fakat sizler aslında istediğinizde her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz. Eğer inanırsanız bu sıkıntıdan da çok kolay bir şekilde çıkacağınıza inanıyoruz. Önce finansal sorunlarınızın altında yatan ana sebebi belirlemeli ve sorunu bulduktan sonra çözüm yoluna doğru hızlıca ilerlemelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Öğle sonrasında ziyaretler, görüşmeler ve sohbetler için uygun zamanlar var.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İş verenseniz ise çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırmanızın zamanı geldi. Birçok fırsatyerinde yaşanan sen ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişime dair konular gündeminize gelirken söz ve konuşmalarınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Kısa yolculuklar, görüşme ve ziyaretler yapabilirsiniz. İlişkiler açısından hareketli bir gün.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, fikirsel olarak dengede olmaya çalışabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizin üzerine eğilmek bu hafta sonu sizi rahatlatacak. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni fırsatlarla karşılaşabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz. Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleriniz artıyor. Kararlarınızı uygularken bazı endişeler taşıyabilirsiniz. Moraliniz giderek yükseliyor.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sabah moraliniz bozuk halde kalkmış olabilirsiniz. Bu durum, yakın çevrenizle dertleşseniz veya eğlence faaliyetlerine katılsanız bile düzelmeyebilir. Düzeltmek istiyorsanız, ilk önce o kara gözlükleri çıkartmayı denemelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>