Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatiniz ufak bir çıkmaza giriyor. İkinizi de tanıyan bir arkadaşınız ikili oynuyor ve aranızda daha büyük çıkmazlara neden oluyor. İlişkinizin detaylarını arkadaşlara bile açmayın.

Çok hızlı birtemposundan sonra şimdi bir dinlenme dönemi içerisine girdiniz. Eski hareketli ve yoğungünlerinize karşı içinizde derin bir özlem var. Ama bu yeni işler yapmanıza engel değil.

Ortak yatırımlara girmek için iyi bir gün değil. Birlikte yatırım yapacağınız kişiyi iyi tanısanız bile, para söz konusu olunca davranışlarını önceden kestiremeyebilirsiniz.

Kendinizi bir süredir hazırladığınız bir konuşma esnasında, hesapta olmayan yüzleşmelerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkisini arada bir gösteren geçmiş sancıların, bugüne kadar gelen etkilerini en aza indirmeye çalışmalısınız. Birkaç güne kalmadan alacağınız bir sorumluluğun hazırlığına bugünden girişmeniz gerekebilir. Özel ilişkilerdeki duyarlılığınızda gizli bir samimiyetsizlik sezenler var. Kendinizi daha iyi ifade etmenin başka yolları olabilir. Bu konuda değişime açık olmanızda yarar var.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın uzun süre Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Merkür'ün Jüpiter ile güzel açısını kesinleştirdiği bugün içerisinde Ay da destek oluyor. Bugün dileklerinizi çok içten dileyin. Gerçek olabilir. Pozitif haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Ama Ay-Satürn arasındaki olumsuz kontak sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Ay, 11:47-23:17 arası boşlukta olacak. 23:17'de Boğa burcuna geçmesiyle geleceğiniz ve kariyeriniz ön planda olacak.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerine odaklanıyorsun!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Yakın çevrene bugün güvensiz bir imaj çizebilirsin. Bu da insanlarla arana küçük bir mesafe koyabilir. Eğer çalışmıyorsan, bütün günü ailen ve sevdiğin insanlarla geçirmek isteyeceksin. Sevgiline ya da eşine karşı fazla duygusal davranabilirsin. Bu da onu bir adım geriye itecektir. Gönlünün kırgınlıklarını bir kenara iterek, kendi yoluna ve isteklerine bakacaksın. Eğitim, kariyer, görsellik ve bu endeksli her türlü konu gündemin olacak. Kendini yalnız hissetmen mümkün ancak sorumlu olduğun konuları boşlaman bu sıralar işine gelmeyebilir. Akşam saatlerinde alışveriş yaparak kafa dağıtacaksın.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize veya sevdiğiniz insanlara duyduğunuz özlemi gidermek için onlarla görüşebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sevilmeyi hissedeceğiniz özel bir gün.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için etrafınızdaki insanlarla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Akademik konular gündeme gelebilir. Uğraştığınız konularda sınırlarınızı zorlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde şanslı zamanlar var. Keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslı olan Aslan'laryerlerinde istemedikleri sürtüşmeler yaşayabilirler. Aşk konusunda partnerinize aşırı bağlılık karşı tarafı bunaltabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün ufkunu açacak olaylar yaşayabilir veya kişilerle tanışabilirsin. Düşünce ve görüşlerini cesaretle ifade ederken zaman zaman baskıya maruz kalabilir, tartışmalı ortamlar içinde olabilirsin. Ancak bu durum hırsını körükleyerek daha da motive ve kışkırtıcı olmana yol açabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aslan burcu eğitim hayatınız, yurt dışı ve mesafeli ilişkileriniz için ikinci bir şans yakalamış durumdasınız. Daha önce kullanamadığınız bu şansınızı şimdi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle birçok Aslan burcu için terfi haberleri gelmeye başladı. Diğer bir kısım isedeğişikliklerine gidiyorlar. Aşk da demek istiyorum ama konu tamamen sizin içinizde.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda aniden ateş bacayı sarabilir. Partnerinizle neşeli bir seyahate katılabilirsiniz. Eğitsel konular, uzak yolculuklar, hukuki meseleler önemli hale gelebilir. Hızlı gelişen yenilikler size daha renkli bir yaşam sürmenin şifresini taşır. Yeter ki zamanında harekete geçin! aşk Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları Yeter

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>