Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz.

Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi. Sınandığınızı hissedeceğiniz tartışmalar söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen, ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz. Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltecek.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 03:12 Ay-Pluto kavuşumu yaşadıklarımızı unutmadığımızı, aldığımız dersleri gönlümüze yazdığımızı, yorulduğumuzu ancak yine de ayakta durmayı bildiğimizi gösteriyor. Gün boyunca işlerimizi sağlam bir şekilde yapmaya gayret edelim. Saat 10:19 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı cinsle uzlaşmakta zorlanabilirsin. Ufak tefek sorunları abartma eğiliminde olduğun bir günündesin.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yolculuklarınız sırasında ufak tefek pürüzler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla sakin kalmalısınız. İşteki sıkıntılar karşısında daha güçlü durmalısınız. İş çevrenizden de görüş alarak potansiyelinizi gözden geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız. Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar için yer açmak isteyebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bitirilmesi gereken projeleriniz varsa bu projelerinizi sonlandırın

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde özgürlük teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ancak bilhassa arkadaş ortamlarınızdan finansal bilgi desteği alabilirsiniz. Hizmet alanınızda yeni ve efektif yöntemlere ulaşma konusunda doğru etkilere sahip bulunuyorsunuz.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 06' 58" R
Ay
Yengeç
02° 35' 02" R
Merkür
Koç
24° 58' 59"
Venüs
Boğa
14° 35' 25"
Mars
Koç
08° 12' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 51"
Satürn
Balık
17° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 59' 03"
Neptün
Balık
29° 13' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 49"
Lilith
Başak
24° 33' 42"
True Node
Koç
15° 05' 07"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>