Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam bir araya gelip belki de son tartışmanızı yapabilirsiniz. İlişkiniz bitmemek için direniyor. Hem siz hem de partneriniz bitmesinden yanaymış gibi bir davranış içindesiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Çünkü onlara size karşı olan eleştirilerini yapma şansı tanımıyorsunuz. Zeki ve önsezili oluşunuz gelecek problemi önceden görmenizi sağlıyor. Bu size olumlu puan kazandırıyor.

Yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyeceksiniz. Yalnız bugünlerde değil genel olarak da para darlığı yaşamıyorsunuz. Elinize yüklü bir para geçebilir. Zorda olan bir yakınınıza destek vermeyi düşünüyorsunuz.

Mide ağrılarınız aşırı yorgunluktan ve kolay yıprattığınız sinirlerinizin bozukluğundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara biraz tepeden bakan bir yargınız var. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyorsunuz. Bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler aldığınızı biliyorsunuz. Bir arkadaşınız sıkıntıyla peşinizde dolanıyor. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Saat 08:22 Ay-Merkür olumlu görünümü gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır. Durumunuzu farklı açılardan ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünerek, kendinize özen göstermenizde rehberlik eder. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, sevdiklerimizle farklı bir şeyler yaparak keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkisi yeni başlayanlar hoş bir gece diyebiliriz. Sevgilisiyle sorunları olanlar bir araya gelebilirler. İnsanlarla kaynaşmak, bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize toplamak için Ayın ışığı tam karşınızda size gülümseyecek. Çekici yanlarınızı ortaya çıkartacaktır. Özel biri olduğunuzu düşünün. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgınlıklarını, sorunlarını düşünmek seni bir yere vardırmayacak. Seni anlayacak insanlarla yan yana olmalısın.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kopma riskine dikkat! Bazı olaylar sabrınızı son noktaya getirebilir. Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konulara daha çok önem verebilirsiniz. Bugün ilişkilerinize odaklı durumdasınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjik ve istekli olacağınız bir gün. Sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Gelişmeler yapıcı ve olumlu. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir, davetlere katılabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre konularınızda iletişiminiz kuvvetleniyor. Satış, pazarlama ve ticaret alanlarında becerileriniz, konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir. Akrabalarınızın veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ederken mesai arkadaşlarınızın arasındaki konu sizin de dikkatinizi çeker. Başarı odaklı tavırları birbirleri arasında oluşan rekabet artırır. Bu durum sizi gerebilir. Ayrıca sağlığınıza özen göstermelisiniz. Dişler, kemikler problem çıkarabilir. Cilt hassaslaşır. Döküntüler meydana gelir. Akne oluşabilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>