Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün ziyaretinize gelecek. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanıza neden olacak. Geçen günlerde yaşadığınız canınızı sıkan olay üzerinizdeki etkisini sürdürüyor.

4 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:22 itibariyle gün boyu Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 09:27 Ay-Merkür görünümü, huzur arayışımızın işaretçisidir. Bu saatlerde hem kendimizle baş başa olmak isteriz hem de çevremizde bulunanlarla konuşmak. Huzur verici, bize kendimizi iyi hissettirici olan kişilerden zevk alırız. Tartışmalardan, ipe sapa gelmez sözlerden hoşlanmayız. Saat 14:00 Ay-Mars görünüm etkisi altında,  biz söylemeden sevgisini sunan, derdimize derman olan, başarımızı alkışlayan güzel gönüllere ihtiyaç duyarız. Bu gerçekleştiğinde,  kendimizi güvende hissederiz. Özellikle maddi konularda olumlu bir netice almak isteriz. Saat 17:08 sonrası etkili olacak Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı  gizlemek için bir maske takarsınız. O maskenin altında yatanı fark etmek ancak sizi çok seven bir kişinin başarabileceği bir şeydir. Sizi olduğunuz gibi, olduğunuz halinizle ve şartlarınızla düşünerek, sizin yerine kendisini koruyarak düşünebilen kişiye yüreğinizi açmaktan yanasınızdır. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

4 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizinle rekabete, sizi ya da sizinle ilgili olarak diğerlerini yanıltmaya çalışan kişiler olabilir. Dramatik tavırları olan kişiler veya mücadeleci durumlar gündeme gelebilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu bazı olaylar, planlar, girişimleriniz ya da alışık olduğunuz rutin beklentilerinizin dışında bir seyir izleyebilir. Ancak, olayların bu şekilde farklı bir hal alması, sizin hiçbirşeye müdahale edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan etki altında kalabilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden uzak durmaya bakın.

4 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalabalık yerlerde gezerek rahatlatıyorsunuz. Karşınızdaki kişilere sadık olduğunuzu gösteriyorsunuz Duygusal sözler verenler çok olacak.

4 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, biraz geride kalmak isteyen yapınızla, iletişimsel konularda istediklerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar söyledikleriyle bugün kolayca sizi sıkabilirler.

4 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Plu­ton ve Gü­neş et­ki­le­şi­mi ile,ve ça­lış­ma or­ta­mı­nız­da si­zi zor­la­yan ko­şul­lar da ol­sa de­ği­şim sü­re­ci de­vam edi­yor. Aşıl­ma­sı ge­re­ken bir en­ge­lin ar­dın­danve ça­lış­ma ko­şul­la­rı­nız­da hu­zu­ra ka­vu­şa­bi­le­cek­si­niz. Ki bu da Eki­m'­in ikin­ci haf­ta­sı­na te­ka­bül ede­bi­lir. Ve­nüs, Ba­şak Bur­cu­'na ge­çiş ya­pa­cak ve 8 Ka­sı­m'­a ka­dar bu burç­ta se­ya­hat ede­cek. Bu ta­ri­he ka­dar ka­zanç­la­rı­nı­zı art­tı­ra­bi­le­ce­ği­niz ko­şul­lar­la kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz. Sa­de­ce bu haf­ta­ya özel, Sa­türn et­ki­sin­den do­la­yı dost­la­rı­nız, ar­ka­daş­la­rı­nız ara­sın­da prob­lem­ler mey­da­na ge­le­bi­lir, ba­zı ar­ka­daş­la­rı­nız­la ara­nız açı­la­bi­lir, bir sü­re­li­ği­ne gö­rü­şe­me­ye­bi­lir­si­niz. Bazı kıs­kanç­lık­lar olu­şa­bi­lir...

4 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>