Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorun birbirinizi anlayamamaktan çok, buna istekli olmamaktan kaynaklanıyor. Çünkü ikinizde ödün vermiş olmaktan korkuyorsunuz. Aşkın, ödünlerin kolayca verildiği bir ilişki olduğunu bilmeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda şahsına münhasır denilen tiplerdensiniz. Kendinize özgü prensipleriniz var. Çalışma anlayışınız sizinleilişkisi olanları zorluyor. Bugün ya da yarın beklemediğiniz bir aksaklığa hazır olun.

Para araç mı, amaç mı artık bilemiyorsunuz. Parayla saadet olmaz lafı, size artık bir stadyum sloganı gibi geliyor. En yakın dostunuza çok kısa vadeli bir borcu bile dövizle vereceğiniz hiç aklınıza gelmezdi.

Akraba arasındaki bir çözümsüzlüğü birlikte kotarmak için çağırılacaksınız. Gitmeyip uzaktan müdahale etmenizde yarar var gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bir konuda, yine de egemenliği elden bırakmak istemiyorsunuz. Arkadaş desteği olmadan, ipleri bir başkasının eline vermeden bu sorundan kurtulamayacaksınız. Birkaç güne kalmadan bir sevinç yaşayacaksınız. Ama size yakışmayan bir bencillikle bu sevinci tek başınıza yaşamaya yelteneceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz  Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde başlıyor.  Bu güçlü enerji, uygulanabilir, güven verici ve gelecek vaat eden işlere yönelmemizi sağlıyor. Risk almamak için daha dikkatli hareket etmemizde bize yardımcı oluyor. Eksiklerimizi, yapılması gerekenleri şöyle bir gözden geçirmekte yarar var. Huzur verici olana yönelmek, maddi ve manevi anlamda hayatımızı kurmaktan yanayız. Saat 03:42 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi  sağlıyor.  Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman  ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Saat 13:44-23:04 arasında Ay-boşluk etkisi altında, atrafınızda gelişen olayları rahatsız edici yönleriyle  ele almak mümkündür. Yani bardağın hep boş tarafı görüldüğü için keyif duymak neredeyse zordur. Benim bu zaman diliminde size tavsiyem,  ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır. Saat 23.04 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz.  Renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Yolculuk planlaması yapabilir, etrafımızdaki insanlarla konuşmaktan zevk alırız. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinize geçen bilgi veya haberler bazı kişilere ya da bazı olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Duygu ve düşüncelerinizi değiştirmeden önce, elinize geçen haberlerin ya da duyduklarınızın doğru olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Seyahat planları veya eğitimsel çalışmalar söz konusu olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak, onların bu konularda istekli ya da hazırlıklı olmamaları konuşmaların gereğinden çok uzamasına ya da kontrolden çıkmasına neden olabilir bilginize. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir gün değil.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce yaptığınız bir iyiliğin mükafatını almaya hazır olun. Odaklanamama sorunu yaşayabilirsiniz bu da küçük sakarlıklara neden olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın son derece yüksek olduğu, farklı ilham ve titreşimlere açık bir gündesiniz. Bugün çok keyifli bir gün geçirecek, sizden yaşça büyük insanlardan destek görecek ve onlarla fikir alış verişinde bulunacaksınız. Yeni maddi imkanlar yaratma durumunuz sözkonusu

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin sizin aklınıza ihtiyacı olabilir. Onlarla olan konuşmalarınızda mantığınızdan şaşmayın. İç gözlem yapmanız ve iletişiminizde temkinli olmanız işinize yarayabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Olası çıkacağınız seyahatlerde trafikte dikkatli olmakta yarar var

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 18" R
Ay
Balık
29° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 18' 25"
Venüs
Boğa
06° 33' 39"
Mars
Koç
03° 12' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 48"
Satürn
Balık
16° 57' 44"
Uranüs
Boğa
22° 36' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 39"
Lilith
Başak
23° 50' 18"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>