Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün tanışacağınız birinden çok hoşlanacaksınız. Onunda sizden çok hoşlandığını fark edeceksiniz. Kısa zaman içinde aranızda bir şeylerin başlaması söz konusu olabilir.

İş hayatınızda her şey çok olumlu sürüyor ve zamanla emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz.

Önceki günlerde yapmış olduğunuz gereksiz harcamaların etkisini, bütçenizde şimdi hissetmeye başladınız. Bu yüzden harcamalarınızı kısmaya başlayacaksınız.

Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri ile aranızda hoş şeyler başlayacak. Bu durum sizde büyük bir mutluluk ve heyecan yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki dalgınlığınızı üzerinizden atmanız gerekiyor. Kırabileceğiniz küçük potlar, sonradan zorlanacağınız onarma uğraşlarına yol açabilir. Duygusal bir gününüzdesiniz. Bunu körükleyebilecek yeni haberler söz konusu olabilir. Tam oturmamış olduğuna inandığınız birtakım ilişkilerinizi güçlendirme arzunuzda, aşırılıklardan kaçınmalısınız.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:43 Ay-Mars görünümü, aktif ve gayet hevesli bir şekilde isteklerinizi dışa ifade etmenizde yardımcıdır. İnandığınız bir davanın peşine düşersiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve yaşamınızla ilgili meseleler üzerinde hakimiyetiniz yüksek olur. Saat 20:34 Ay-Satürn görünümü, yetenekli olduğunuz konularda, karşınıza  fırsatların çıkacağını, sizin de tecrübeleriniz doğrultusunda başarılı girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Yeni bir aşk, yeni fakat eskisinden çok daha etkili bir ilişki yaşanabilir. Duygular daha tutarlı, seçkinlik daha fazla ön plandadır. Bu beraberlik öyle altın tepsiyle gelmez. Emek sarf edersiniz. Mücadele edersiniz. Ancak tadı bambaşkadır. Başarılı işlere ve mutluluk verici gelişmelere açık bir gün geçirmemiz dileğimle,

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklik arzunuz herkes tarafından kabul görmeyebilir. İşinize karışan kişiler işlerinizi akıcı şekilde halletmenizi engelleyebilir. Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Yardım beklediğiniz kişiler size yardım edecek durumda olmayabilirler. Enerjiniz yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Enerjik, fiziksel anlamda hareketli işlere, yeniliklere veya spora eğilimli olabileceğimiz aktif gündeyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, daha somut ve ciddiyet gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Gece saatlerinde ise, ortam biraz daha gergin veya huzursuz olabilir. Acele hareketlerden uzak durmak daha doğru olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamakta zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz riskler söz konusu olabilir. Ortaklı konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Az konuşup, daha çok uygulamaya koyma zamanı. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Yıldızınız parlıyor.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortamlarda güzel gelişmeler var ama kafaca kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Olumsuz düşüncelerden bir an önce uzaklaşın ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlara odaklanın.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyeriniz ve toplumsal statünüz sayesinde maddi ve manevi fırsatların önünüze çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. Gücünüze, keyfinize ve güvenilirliğinize dayanarak size açılacak fırsatları değerlendirebileceğiniz pozitif olanaklara sahipsiniz. Ancak bugün akşam saatlerine kadar ruhsal olarak kendinizi olumsuz ve beklenti içerisinde hissedebilmeniz olağandır. Genel olarak ise; bugün Ay 07:09'da boşluğa girip 19:05’e kadar boşlukta kalacak ve sonra Koç burcuna geçiş yapacak. Bugün Güneş ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu açı güzel etkiler yansıtıyor. En pozitif kabul edilen transitlerden biridir. Uyum, denge ve iyi duygular içinde olmakla alakalıdır. Kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz bir süreçtir. Tembellik edebilir, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Yolculuğa çıkabilir, içinizde neşe ve heves hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair düşünebilirsiniz. Neler başardığınızı ve neler başarmak istediğinizi planlayabilirsiniz. Evrensel gerçekliğin nerede yattığına dair bir felsefe geliştirip, hayatınızı o yönde şekillendirmeye karar verebilirsiniz. Eğer pozitif anlamda hayatınıza çıkan fırsatları zamanında değerlendirmişseniz, şans karşınıza çıkabilir ya da şans yaratabileceğiniz fırsatları fark edebilirsiniz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli görev ve sorumluluklarınızın öne çıktığı bir gün geçirmeniz mümkündür. Siz yükümlülüklerinizi yerine getirmeye çalışırken, kendilerine karşı sorumlu olduğunuz şahısların da neler yaptığınızı izlemeleri mümkündür.

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>