Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılık ağır ağır yaklaşıyor. İkinizde onu aylardır çağırıp durdunuz. Herhalde hiçbir birliktelik bunca yıpratılmaya direnemezdi. Etrafınızda bir iki aşk uzmanı var. Onların bu çözülmedeki payları sizden az sayılmaz. Bu ilişkiyi en başından beri onlarla birlikte yaşamanızın kaçınılmaz sonucu bu.

Biraz daha sabırla bu işin altından kalkacaksınız. Acelecilik zaaflarınızdan biri. Hiç yararını görmediniz biliyorsunuz. Zaten bu işin tekrar tekrar önünüze gelmesinin sebebi bu değil mi ? Sizin içindenilince bayrak koşusu mu akla geliyor ?

Yerli para, yabancı para oyunlarına hiç girmeyecektiniz. Gördüğünüz gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Neyse ki fazla kaybınız yok. Ama sizin gibi bir sağlamcı bundan yeterince ders çıkartacaktır, ve neyse ki bir gizlilik uzmanı olduğunuz için kendinizden başkasını üzmediniz.

Bazı dedikoduların aslı astarı yok, boş yere kurulmayın. Ailenizden birinin sağlık durumu iyiye gidiyor. Meraklanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerji tüketmenize yol açıyor. Umutsuzluğa kapalı duruşunuz, umudunuzu yitireceğiniz durumlarda ruhsal yıkıma neden olabilir. Kötümser yanlarınızı gizlemeniz gerekmiyor. Bugünlerde detay diyerek ilgi göstermediğiniz şeyleri, sonradan ciddiye almanız gerekebilir. Bugün bununla ilgili örnekleriniz olacak.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketi ve Güneşin ardından şimdihayatımız, finansal meseleler ve hedeflerimiz anlamında etkili olacak Venüs süresince, sorumluluk duygumuz ve üretime dönük düşünmemiz, buna göre ilişkiler kurmamız mümkündür. Sahip olduğumuz değerlerin farkına varırız ve olmayı düşündüğümüz güzellikler için neler yapabileceğimizi düşünürüz. İlişkilerimizde güven, istikrar, sağlamlık olguları bir hayli etkilidir. Duygusal değil, bilakis mantıklı şekilde kendimizi sağlama alarak insanlarla bağlantı kurarız. İşe yaramayan, boşuna zaman alan, bir şey kazandırmayan kişi ve işlerden uzak dururuz. Dengemizi kimsenin bozmasına izin vermeyiz. İlkelerimiz önemlidir. Saat 06:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördün, proje ve planlarınızı  diğer insanlara ifade etmek, göstermek ve bu yolla onların takdirini kazanmak veya başarılı sonuçlar elde istiyorsunuz.  İnsanlar tarafından saygı görmek, size karşı olan  kişileri susturmak niyetindesiniz. Haklı olabilirsiniz. Ancak sondördün etkisi altında başkalarıyla çatışmak, inatlaşmak, restleşmek zamanı değildir. Elimizden geldiğince uzlaşı içinde hareket etmemiz doğru olacaktır. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir portvöy oluşturuyor.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyimser olmanız ve her olaya pozitif yaklaşmanız güzel, ama demode gibi görünse bile eski yöntemlere dayalı araştırma gerektiren konular var. Dolayısıyla, önemli kararlar almadan veya başkalarının planlarıyla ilgili konularda anlaşmaya varmadan önce, açıkça sormanız gereken sorular olduğunu unutmamalısınız. Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ve arkadaşlıklarınızda daha duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı daha iyi anlatmaya çalışmalısınız.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Ancak bunun sebebi de kendinizsiniz. Eski dostlarınızdan bir hayli uzak duruyorsunuz. Onları ziyaret edin.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vehayatınızda olumlu bir dönem içinde bulunuyorsunuz.Toplum önünde kişisel cazibeniz artabilir. Organizasyonlar, davetler ve toplantılar ön plana çıkabilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz. Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı çok duyarlı olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak; bu duyarlılığın aşırı hassasiyete, ardından da yoğun bir alınganlığa dönüşmesini engelleme zorunluluğunuz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>