Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün tanışacağınız birinden çok hoşlanacaksınız. Onunda sizden çok hoşlandığını fark edeceksiniz. Kısa zaman içinde aranızda bir şeylerin başlaması söz konusu olabilir.

İş hayatınızda her şey çok olumlu sürüyor ve zamanla emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz.

Önceki günlerde yapmış olduğunuz gereksiz harcamaların etkisini, bütçenizde şimdi hissetmeye başladınız. Bu yüzden harcamalarınızı kısmaya başlayacaksınız.

Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri ile aranızda hoş şeyler başlayacak. Bu durum sizde büyük bir mutluluk ve heyecan yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki dalgınlığınızı üzerinizden atmanız gerekiyor. Kırabileceğiniz küçük potlar, sonradan zorlanacağınız onarma uğraşlarına yol açabilir. Duygusal bir gününüzdesiniz. Bunu körükleyebilecek yeni haberler söz konusu olabilir. Tam oturmamış olduğuna inandığınız birtakım ilişkilerinizi güçlendirme arzunuzda, aşırılıklardan kaçınmalısınız.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar önümüzdeki iki gün boyunca Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, saat 05:06 itibariyle etkili olacak. Yenilik seven ruhunuz gelenekçi bu ışık altında biraz kısıtlanabilir. Sorumluk olgusu gayet önemlidir. Ancak, iyi bir planlamayla günü gayet verimli bir şekilde değerlendirmek mümkündür. Bunu nasıl başarabiliriz birlikte gözden geçirelim. Bildiğiniz gibi sizler, cesur ve girişimci, yaşamını biçimlendirme gücüne sahip, güçlü kişilersiniz. O zaman bugünkü enerjinizi, para kazanmak, zirveye ulaşmak ve uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek adına kendinize rehber edinebilirsiniz.Ailenizle problemleriniz varsa gerilimli, ateşli duygularınızı kontrol altına alarak mantıklı bir şekilde ayarlamalarda bulunabilirsiniz. İş başvurusu için uygun bir gündür. Eğer size bir teklifte bulunulursa, her yönüyle gözden geçirip karar verebilirsiniz. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor. Bedenimize, ruhumuza iyi gelecek, bizi toksinlerden arındıracak besinlere, aktivitelere gün içinde yer verelim. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaynaklarını doğru kullandığın zaman, başarıya ulaşmaman için neden yok. Kariyerini düşünüyorsun.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bir an önce yapmak istediğiniz başlangıçlar sizi düşüncesizce davranmaya itebilir ve sanki elinizden her şeyi kaçıyormuşçasına hareket etmek isteyebilirsiniz. Yakın bir zamanda önünüze çıkacak fırsatlar bu isteğinizi harekete geçirmek noktasında cazip gözükebilir. Çalışma hayatınızda ise geçmişten beri süregelen aynı hatalı davranışlar tekrar önünüze aynı sorunları çıkarabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Akışta kalmaya çalışın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İş verenseniz ise çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırmanızın zamanı geldi. Birçok fırsatyerinde yaşanan sen ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve hizmet alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenleri çok iyi organize edeceksiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rutin işlerinizi teker teker halletmek için harika bir gün. Mesai bitiminden sonra arkadaşlarınızla bir akşam yemeği keyfi yapabilirsiniz. Kemiklerinize özen gösterin.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli görev ve sorumluluklarınızın öne çıktığı bir gün geçirmeniz mümkündür. Siz yükümlülüklerinizi yerine getirmeye çalışırken, kendilerine karşı sorumlu olduğunuz şahısların da neler yaptığınızı izlemeleri mümkündür.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>