Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz var. Bugün soğukkanlılığınız, biraz hesapçı davranışları daha net yakalamanızı sağlayabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Her konuda kendimizi ön plana almamızı sağlıyor. Hırs verir ve başarma arzusu yoğundur. Liderlik gücünüzü birçok alanda göstermenizi ve insanlar üzerinde etkili olunmasını sağlar. Fakat dozunu iyi ayarlamakta yarar var. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissetmeye, hayatın tadını çıkarmaya olan ihtiyacımızı vurguluyor. Bizi geriye çeken, hüzünlendiren duygular yorucu olsa da, elimizdeki nimetlerin, güzelliklerin kıymetini biliriz. Bu görünüm, zincirlerinden kurtulmak isteyen bireyin, geçmişe bir sünger çekip, geleceğe olumlu bakma arzusunu büyütüyor. Seyahatler, görüşmeler, ailevi konulardaki gelişmeler bize yeni bakış açısı kazandırıyor. Belki olumsuz baktığımız bir şeye şimdi iyimser yaklaşacağız. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, insanların bize karşı ilgili davranmasını, sözlerimizi onaylamalarını, kararlarımızı teşvik etmelerini bekleriz. Merkür burcunuzda ilerlerken, bu talebinizde haklısınız. Ancak eğer ilişkiniz söz konusuysa, birortaklığınızı varsa, o zaman durum değişir. Çünkü Mars geriliyor ve bu kişiler size karşı çıkabilirler. Sizin kendinizi merkezde görme arzunuz, onlar tarafından yanlış veya ters bulunabilir. Bu sizi rahatsız edebilir. Eğer ilişkinizde problemli bir dönemden geçiyorsanız, karşılıklı anlaşmak, dinlemek, fikirlere saygılı olmak lazım. Bu hem sizin hem de partneriniz için geçerli. Yapmamız gereken biraz esnek düşünmek, ortayı bulacak şekilde konuşmaktır. Onun da buna dikkat etmesini sağlayın. Kırıcı, aşırı gururlu, egosal tavırlar, konuşmalar aranızdaki bağı koparabilir. Dikkat edelim. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne istediğini biliyorsan harekete geç. Projelerini hayata geçirmek adına şans kapıları yaratma çabasındasın.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızdaki sürtüşmeler yüzünden elinize geçmesi olası bazı fırsatlardan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerdeki bağları kopartan ve vazgeçen taraf olmamanız gerekmektedir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjiniz yüksek olacaktır. Yapmış olduğunuz işlerde yeni atılımlar yapabilir, yaratıcı yanınızı kullanabilirsiniz. Birçok konuda cesurca kararlar verebileceğiniz bir gün. Fakat her karar bir risk taşır, risklere karşı dikkatli olmakta fayda vardır. Başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Çocuklarınızla birlikte olmaktan keyif alacaksınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslı, azimli, mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün. Güçlü kişilerle ve kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda ortak paylaşım ve harcamalara dikkat etmelisiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin para durumuyla uğraşabilirsiniz. İster istemez kendinizi başkası için bir şeyler yapar bulabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi takdir görecek.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fazla harcamalardan kaçınarak, günü işinizle ilgili sağlam kararlar alarak geçirebilirsiniz. Çalıştığınız ortamda gizli bir bilgi ya da ilişki açığa çıkabilir. Kardeş ya da yakın akrabalarınızın desteğiyle uluslararası projelere ya da eğitimlere dahil olabilirsiniz. Aniden gündeme gelen seyahatler sizi farklı yaşam felsefesine yönlendirebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>