Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz ilişkinizden umudu kesmiş görünüyor. İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmüyorsunuz. Çünkü İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:19 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, parasal konular üzerindeki hassasiyeti çoğaltır. Duygular yerine mantığı öne alarak düşünmeniz halinde yeni güne daha sakin bir şekilde uyanmanız mümkündür. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etme ve başarılı olma arzumuzun işaretçisidir. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, ihtiyaçlarımızı her konuda gayet akıllıca karşılarız. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayız. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinden geçenleri göz ardı etmemelisin; hislerin bugün çok kuvvetli. Duygusal taraflarınla çatışma yaşayabileceğin konusunda seni uyarıyor gökyüzü. İlişkin varsa bugün sevgilinle aranızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklı soğuk rüzgârlar esebilir. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, ailecek sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsiniz. Bugün aynı zamanda kazançlarını arttırmana yardımcı olacak fırsatla karşılaşabilirsin. Öte yandanyerinde çalışma arkadaşlarının değiştiğine tanıklık edebilirsin. Yakın arkadaşların, birlikte çalıştığın insanlar ve içinde bulunduğun sosyal gruplar bu günlerde önem kazanabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı düşüncelerinizin artacağı bir gün. Bunun yanı sıra kendinizi ekstra fark ettirmek için fazladan çabalayabilir ve toplum önünde bütün iletişim yeteneğinizi kullanarak bakışları üzerinize toplamak isteyebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla, harcamalarınızla daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak masraflar ve elde olmayan durumlarla da uğraşabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş değişikliği söz konusu olabilir. Merak etmeyin kariyerinizde ilerlemeniz için doğru zamandasınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önerilere kendinizi kapatıp, fikirlerinizde diretebilirsiniz. Finansal olarak kendinizi güvende hissetmek için harcamalarınızı kısmak isteyebilirsiniz ancak aksi gelişmeler olabilir. Ailenizin, yakın çevrenizin ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar olası.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizi sağlık konusunda endişeli kılabilir. Hayata karşı daima pembe gözlüklerle bakmak isteseniz de bastırılmış korku ve çekinceleriniz sizi bugün ajitasyona iter. Her şeyi sakin kalarak yönetmeye çalışın. Aksi takdirde boşaltım sisteminde sıkıntılar yaşarsınız. Kendi yaptığınızın doğru olduğuna inandıktan sonra, hakkınızda yapılan eleştirilere kulak asmanıza hiç gerek yok.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>