Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Sık arayışlarınızı biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz. İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir.

Kazancınızın daha fazlasını hak ettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar.

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz. Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz, saat 02:59 itibariyle Kova burcu üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Kişisel hedefleriniz, içinde bulunduğunuz hayat şartları, problemleriniz hakkında hassasiyet gösterebilirsiniz. Kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olaylar üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Bu etki altında  özgürlük duygunuz, hayatın zorluklarından kaçış isteğiniz ruhsal anlamda kendinizi toplum içinde bir birey olarak hissetme isteğiniz ön plandadır. Ne olursa olsun duyguların sizi esir almasına veya gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışmanız en doğrusudur. Saat 12:53 Ay-Merkür olumlu görünümü gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır.  Durumunuzu farklı açılardan ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünerek, kendinize özen göstermenizde rehberlik eder. Saat 21:11 Ay-Jüpiter karşıtlığı sevgilimiz veya başkalarının farklı davranışları, bakış açıları ile uyuşmazlık yaşayabiliriz. Biz kendi isteklerimizi öne sürmekten yana olacağız. Ancak durumu,  tarafsız bir şekilde ele almak gerekiyor. Mutlu keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz. Seçimleriniz yaparken, sorumluluk duygunuzu ortaya çıkaran ve kendiniz üzen davranışları benimsiyorsunuz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya çalışmanız gereken birkaç gün. Finansal konulardaki diyaloglar ve görüşmeler hızlanırken, kazançlarınızın, gelirlerinizin ya da karlı alışverişlerin de artacağı bir dönem(sadece 9 eylül civarı dikkat etmek lazım). Tüm burçlar için gün geneli: Bizim için önemli konularda gezegenlerin önümüzü aydınlatacağı ve yol gösterici olacağı günlerdeyiz. Bütçemizi planlamak, sağlıkla ilgili konuları düzenlemek, işle ilgili problemlere yeni açıdan yaklaşmak veya yer değişikliği yapmak v.b türünde konular gündemde olabilir. Sabah saatlerinde duygusal anlamda dengesizlik hissedilse de, işlerimizi rahatlıkla halledebileceğimiz, enerjimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimiz, öneri ve tavsiyelerden yararlanabileceğimiz bir gündeyiz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliği kenara koyup işlerinize yoğunlaşın. Çalışmıyan Kovalar varsa dahi, evle uğraşmak, biriken ev işlerinizi yapmanız gerekiyor. Silkelenin, ve başlayın.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>