Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Birçok şey yolunda, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Yeni gelişmeler heyecanınızı arttırabilir.

İş ortamınızda size duyulan sevgi açıkça belli ediliyor. Birtakım kuşkularınız yersiz. Hedefleriniz arasına sıkıştırmaya çalıştığınız bir dileğiniz, bazı dayanışmalarla ön plana çıkacak.

Çok yerinde kararlarla kazanımlarınızı arttıracaksınız. Tasarruf konularındaki şikayetleriniz, daha yaptırımcı kararlar gerektiriyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız

Zor, ulaşılmaz biri olduğunuz şeklindeki düşüncelere bu kadar duyarsız kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin bir sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz, Ay-Yay burcu geçişiyle başlayacak. Bu enerji, saat 16:35 olana dek, sevimliliğinizle, esprilerinizle etrafınızdaki insanları neşelendirebilir, iyimserliğinizle teşvik edebilirsiniz. Başkalarının size güvenmesi ve inanması böyle bir enerji altında mümkün olduğu gibi sizin de hayata daha olumlu yaklaşmanız kolaydır. Saat 16:35-21:01 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve genel anlamıyla her konuda sabırlı ve akıllı bir şekilde hareket etmeli, kendi bildiğinizin doğru olduğunu iddia etmemelisiniz. Abartılı kararlar vermeyiniz. Çelişkili durumlar varsa mutlaka sakin olunuz. Saat 21:01 sonrası, ciddiyet ve disiplinli çalışmanın işaretçisi olan Ay-Oğlak burcunda etkili olacak. Hayatın üstümüzdeki baskısından biraz sıkılabiliriz. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. Her bir durumun mantıklı bir şekilde ele alınması gerekiyor. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatına dönmeyi düşünüyorsan, bıraktığın yerden devam etmen için ailen sana fırsatları sunuyor.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe ait adım atmak istediğiniz konular ters tepebilir ve sizler bu konuda biraz alıngan bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu konuda hemen kendinizi üzmek yerine ikinci bir plan geliştirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Yaşamda sorun varsa çözüm de vardır. Zorluk varsa kolaylık da vardır. Her şey bir denge üzerinde yürür. Bugün bekletildiğini düşündüğünüz bir anda yarın daha fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu konuda kendinizi karamsarlığa hapsetmeyin.

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmaktan haz duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Ticari konularda sorumluluk alabilirsiniz. İlişkilerde tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sizi fırsatlarla kuşatıyor adeta. Bugün kendinizi son derece dinamik ve enerjik hissedecek çevrenize de bu olumlu enerjilerinizi aktaracaksınız. Sahip olduğunuz müthiş zekanızıve eğitim hayatınızda en yüksek haliyle kullanarak size sunulan şansları en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz. Ruhunuzdan gelen bilgelik zekanızla birleştiğinde isteyipte başaramayacağınız hiçbir şey yok. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir.

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevren, yeteneklerin ve iletişim konulu her alan bugün gündeminden düşmeyecek. Hazırladığın proje ya da fikre maddi destek olmak isteyenler çıkabilir. Açık fikirli oluşun çıkmazda olduğun konularda sana kolaylık sağlayacak olsa da, açık sözlülüğü patavatsızlığa çevirmemeye de dikkat etmelisin. Çift ruhlu günün etkisiyle, yakın arkadaşınla fikir ayrılıklarından dolayı ters düşebilirsin. Aile içerisine ödemelerle ilgili parasal konular gündeme gelebilir.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgiliniz gün içinde yapacağınız planlara harfiyen uyacak. Kendinizi ön plana çıkaran oluşumlara bayılıyorsunuz. Anlaşmazlıklar karşısında anlayışı elden bırakmamalısınız.

6 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda seyahat eden Ay size yabancı bir aşkın kapılarını açabilir.Spor yapmak, kursa yazılmak, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için harika bir gün. Çocuğunuza vakit ayırın.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Sevdiklerinize, tutkuyla bağlı olduklarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha fazla dinleyebileceğiniz bir gün, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 53' 17" R
Ay
Başak
04° 26' 50"
Merkür
Boğa
00° 42' 04"
Venüs
Boğa
20° 40' 29"
Mars
Koç
11° 58' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 51"
Satürn
Balık
17° 50' 07"
Uranüs
Boğa
23° 16' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 14"
Lilith
Başak
25° 06' 36"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>