Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bazı küçük gerginlikler oluşabilir. Duygusal yaklaşımlarda bulunabilir ve çevrenizdeki insanlardan duygusal tepkiler görebilirsiniz. Duygusal anlamda bazı çelişkiler yaşayabilirsiniz ve bugün bu çelişkileri aşmanız kolay olmayacaktır. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

İş yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar elde edeceksiniz. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Ancak girişimlerinizde aceleci davranmamalı ve ani kararlar vermemelisiniz. İş ortamınızda küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak bunları fazla önemsememeyi başaracaksınız. Acele kararlar vermekten ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konulara yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Çevrenizdeki insanlarla iletişimlerinizde dikkatli davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve gergin bir gün geçireceksiniz. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve içinizden harekete geçmek gelecektir. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız.

7 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 05:48 Ay-Jüpiter görünümü ile başlayıp, dostlarla bir arada olmaktan, konuşmaktan, ilgi görmekten hoşlanmanızı sağlar. Keyiflisinizdir. Yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda sevilmek arzunuz yükselir. Saat 11:52-19:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, belirsizlik içeren ve sizi düşündüren konularda mutlaka düşünmemiz, aceleci kararlar vermememiz gerektiğini işaret ediyor. Bir şeyler ters gidiyor diye hemen olumsuz düşünmeyelim. Boşluk saatleri içinde dikkat edilecek husus, durumları etraflıca, olasılıklar dahilinde ele almaktır. Saat 19:34 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, finansal, cinsel, paylaşım anlamda hassasiyeti arttırır. Şu anki problemlerinizi gözünüzde büyütüp içinden çıkılmaz hale getirmek yerine, durumunuzu huzur ve güvenlik yönünde ele almalısınız. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir ve ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Genelde evde oturmak, şöyle huzur içinde günü geçirmek hoşunuza gidebilir. Bazılarınız deniz kıyısında kısa bir yürüyüşü tercih edebilir. Kimileri, ailesiyle bir arada olacak şekilde akşamı düzenleyebilir. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca, diğerleri sizin kadar ilgi göstermese bile, elinize geçen bilgileri, bazı gerçekleri ya da haberleri arkadaşlarınızla veya ailenizden kişilerle paylaşabilirsiniz. Ya da geçmişteki yanlışlarınızı(?) düzeltmek isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün İkizler burcunda meydana gelecek dolunay tüm hafta haber akışını hızlandırabilir. Duygusal yönümüzü saklı tutmakla birlikte mantıkla hareket etme ihtiyacı duyabiliriz. İletişime bağlı işlerimizi tamamlayabilir veya bu alanlarda anlaşmalar imzalayabiliriz. Elimize geçecek bilgiler veya ortaya çıkacak haberler ya da olası gelişmeler veya değişiklikler bazı konulara bakış açımızı değiştirmemize neden olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve farklı şeyler denemek istiyoruz. Haberleşme, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler, farklı inançlar, felsefeler v.b başlıklı konularda sonuç almak veya başlanılan işleri tamamlamak kolaylaşabilir. Basın yayın, iletişimle ilgili (veya haber alma kanalı olarak neyi görüyorsanız onu da buraya ekleyebilirsiniz) konularda yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği ya da değişikliklerin olabileceği günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

7 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin bildiğinizden daha farklı davranan ve yaşayan kişilere karşı davranışlarınızı denetleyin. Aslında hoş fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>