Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki yeni yönelimler sorun çıkartabilir. Dışarıda aradığınız küçük mutlulukları gereksinme nedenlerinizle yüzleşmelisiniz. Yakında bazı oluşumlar sizi tedirgin edebilir.

Geçmiş yanılgılar, yeni girişimlerin yön göstericisi olabilmeli. Bu bakış, geçmiş olumsuzlukları bugünün avantajına dönüştürebilir. İş bağlantılarınızdan bu günlerde çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.

Gelir durumunuz pek sakınmadan harcayabilmenizi sağlıyor. Kısa vadede sorunlu para ilişkileri görünmüyor. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir.

Aşk hayatınızdaki duygusal karmaşayı bir an evvel sona erdirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir istikrar kazandırmak istediğiniz ilişkilerinizde düzenlemelere gidebilirsiniz. Ortaya koyup tartışmaya açmaya hazırlandığınız bir konu, sizi bu davranışa itecek. Bazı tavırlarınızın insanlar tarafından yanlış anlaşıldığını düşünüyorsunuz. Ama bu tavırlarınızda yanlış anlamayı kolaylaştıracak taraflar da oldukça fazla.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün çoğunluğunda Balık burcunda ilerliyor. Güne başladığınızda Ay-Jüpiter arasındaki zorlu etki devrede olacak. Finansal işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir borcunuzu veya ödeminizi yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Devamında ise Ay ve Plüton arasındaki destekleyici açı maddi konulardaki şansızlığınızı düzeltmek için yardımcı olmaya geliyor. Beklemediğiniz veya unuttuğunuz bir para elinize geçebilir. Gece ise Ay ve Merkür kavuşuyor. Merkür'ün retro harekette olduğunu düşünürsek sağlığınızı riske atacak hareketlerden kendinizi sakınmalısınız. 22:08-23:27 aralığında Ay hareketine boşlukta devam edecek. 23:27 itibariyle de Koç burcuna geçen Ay, daha iyimser enerjilerin hakim olduğu bir gecede olduğunuzu gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklılığını gözler önüne seriyorsun!Bugün Güneş-Neptün kavuşumu meydana geliyor. Gücüne karşı koz kullanan herkese, iki çift sözün var bugün. Çalışan bir Aslan burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşman, haklılığını bir kez daha gözler önüne serecek. Kendini olduğundan daha motive olmuş ve huzurlu hissedebilirsin. Aşk konusunda biraz endişeler taşıyor olabilirsin. Sevgilinden yeteri kadar özen gelmemesi canını biraz da olsa sıkıyor. Beklentin ne yönde gelişiyor, düşünmeye başlıyorsun. Akşam saatlerinde kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Ancak yakın arkadaşından gelecek teklife hayır demek istemeyeceksin.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ortak kararlar alma zamanı içindesiniz. Bunun yanında hayatınızdaki kişi ile maddi hedeflerinizi planlayabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda ferahlayacağınız ve bereketinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz. Paranız çoğalacak, varsa borçlarınız bitecek ve üstüne ekleyebileceksiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öfkenizi kontrol edemiyorsunuz. Hayat üzerinize geliyor. Normalde siz de onun üzerine gidersiniz. Toparlanmanız, hızla yaralarınızı iyileştirmeniz ve savaşa geri dönmeniz gerekiyor. Artık savaşmak istemiyorum diye bir şey yok. Aşk yok diye bir şey yok. Siz ormanların kralısınız. Zodyak'ın da öyle. Önden gitmeli yol göstermelisiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gücünüz düşük, eksik işleri gözden geçirin. İçe dönüp duygularınız anlamak için yanlız kalmak faydalı olur. Ani harcamalar gelişebilir. Yeni Ayda ruh madde dengesi önem kazanıyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel, ruhani toplulukların faaliyetlerine dahil edebilir. Diğer yandan sanat akımları ve etkinlikleri ilginizi çeker. Resim ve müzikle uğraşabilir, sergi ve konserlere gidebilir, kendinizi başka bir dünyada hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özel hayatla kararlar almak için bugün harekete geçmeyin.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz insanlardan önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın, çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>