Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Böyle bir olasılık iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor. Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor.

Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor. Bu konularda son zamanlarda aldığınız birtakım garantilerde kötü niyet yok, ama size sorumsuz bir rahatlık barındıracağı söylenebilir.

Sabrınızı çok zorlayan saplantılı ilişkilere katlanmak zorunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eş, dost ilişkilerinizde, onlarla alakalı olmayan nedenlerle çelişkiler içine girebilirsiniz. Bu ilişkilerde ihtiyaç hissettiğiniz dengeler, birbiriyle ilgisiz konular arasındaki etkilenişimi en aza indirmenize bağlı. Bugün, sizin için biraz hareketli ve yoğun geçebilir. Bazı düşüncelerinizi yeniden ele alma isteği duyacağınız öneriler, sizi bugün hareketlendirebilir.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Günün ilk zamanlarında Ay-Kiron kavuşumu aktifleşiyor. Kendinizi biraz düşük enerji de hissetseniz sonrasında gayet pozitif bir ruh haliyle güne devam ediyorsunuz. Sizdeki pozitif enerjiyle etrafınızdaki kişilerin de enerjisi artacaktır. Herkesin yüzü düştüğü anda sizin olumlu enerjiniz onlara destek olacaktır. Ay ve Venüs arasındaki olumlu açı da akademik konularınız, yurt dışı işleriniz varsa güzel sonuçlar alabileceğinizi gösteriyor. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimler araştırabilirsiniz. İleriye dönük seyahat planları yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Söylemlerinde İnatçı OlacaksınAy, bugün senin gibi ateş burcunda hareket ediyor. Fikirlerinde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu olabilir. Ancak bu sana bir yandan bazı işlerini toparlaman için fırsatlar oluşturacak. Aynı zamanda ekip arkadaşlarını da organize edebileceksin. Bugün ikili ilişkilerde ele aldığın konuları sonuna kadar inatla sürdürebileceksin. Karşındaki kişiyi ikna etmen zor olmayacaktır. Yakın çevren kararlı davranışların karşısında, sana destek verecekler. Anne ailen ile ilgili haberler de günün getirisi olabilir. Telefon elinden düşmeyecek. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ya da iletişim alanında meşgul olduğunuz konularda önemli bir gelişme yakalayabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstelerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni farkındalıklar hayatınızı şenlendirirken siz kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu gücü başkaları üzerinde kullanmaya çalışmak yerine kariyer hedeflerinize odaklanmalısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ben de sıkıldım size kötü şeyler yazmaktan. Azıcık daha sıkın dişinizi. Bazı haber alabilirsiniz. Neşeniz biraz daha yerine gelebilir. Sizi bu durumdan ancak aşk kurtarır sevgili Aslan burçları. Birçok Aslan burcu hayatını tamamen değiştirecek adımlar atıyor veya atmak zorunda kalıyor olabilir. Bazen olmayacak dediklerimiz en vazgeçemediklerimiz olur, unutmayın.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati cazibenizi artıracaktır. Seyahatler hızlanır, uzaklardan gelen haberler yenilikler taşır. Şartların hızlı değiştiği bir gündesiniz. Seyahat arkadaşlarınıza yenileri eklenecektir. Yolda tanıştığınız yeni kimseler size farklı başlangıçlar yaptırabilir. Uzak ülke yatırımlarınızda hızlı gelişmeler yaşanır. Akademik konular öne çıkar.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından ortak maddi konularda, para vekonularında yeni gelişmeler, yeniortaklıkları, yenive kazanç kapıları gündeminize gelebilir.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 00" R
Ay
Balık
21° 35' 12"
Merkür
Koç
18° 57' 33"
Venüs
Boğa
05° 55' 10"
Mars
Koç
02° 48' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 28"
Satürn
Balık
16° 55' 07"
Uranüs
Boğa
22° 34' 35"
Neptün
Balık
29° 01' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 55"
Lilith
Başak
23° 46' 50"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>