Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Bugün parasal yatırımlarınızda önemli kararlar alma eğilimde olabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Esnek davranarak çok kazançlı çıkabileceğiniz bir gündesiniz.

Dışsal şartların sizi fazlasıyla zorladığı anlar yaşayabilirsiniz. Gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Bu gidiş gelişler, zamanlama sorunları doğuracak olsa da sonunda kazançlı çıkacaksınız. Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayacak.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde haftaya adım atıyoruz. Bu rahatlatıcı bir etkidir. Gün içinde fırsat bulursak dışarıda bir yemek, dostlarla sohbet etmek, sevdiğimizle buluşmak veya hoşumuza giden bir şeyler yapmaktan zevk alacağız. Dikkatleri üzerimize çekebilecek güce sahibiz. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, günlük hayatta başarı, güç, kararlılık anlamında bir hayli etkin olma arzumuzun işaretçisidir. Bu anlamda derinlikli düşünürüz, her bir detayı önemseriz. Başarılı olmak isteğimiz, güce sahip olma arzumuz yoğundur. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı yolculukların, yeni kararların, yakın-uzak çevrenizle ilgili konuların, eğitim hayatının, kişisel gelişimin, ticaret vekonularında aktivitelerin, bir meseleyi iki yönüyle ele almanın, sonunda kendi bildiğiniz şekilde yapmanın işaretçisidir. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendi gerçeğinize uygun dostluklar kurmanın, insanlarla alışverişte bulunmanın işaretidir. Bazı karmaşık durumları bir tehlike gibi görmek yerine, farklı yollar deneyerek amacınıza ulaşabileceğinizi işaret eder. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne iyi başlamasan da gelişmeler seni kendine getirecek. Sana karşı keskin konuşan insanlara tahammülün kalmadı.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde aniden sarf edeceğiniz ön sözler kırgınlıklara yol açabilir. Duygusal sorunlarınızı büyütmemeye dikkat edin. Deniz kenarı iyi gelebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Duygusal olarak değişikliklere açık olmalısınız. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konulara karşı temkinli olmalısınız

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya iletişim konularında hareketlilikle hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle, komşularınızla, kardeşlerinizle sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde vehayatınızda mutlu edebilir. İş görüşmelerinizdeki öneriler pek hoşunuza gitmeyebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. Beklenmedik harcamalar ve devlete ait cezalar gibi maddi olarak yara alabileceğiniz koşullara bugün de dikkat etmeniz gerekmektedir. Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>