Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz. Bunu biraz hırsla başaracaksınız.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Fakat bu durum yakında parasız kalmanıza neden olabilir.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıradan bir Çarşamba günü değil sizin için. Bugün kendinizi zinde hissedeceğiniz, hareketli bir gün olacak. Gün içerisinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilir, sportif faaliyetlere yönelebilirsiniz. Eski dostlarınızı görmek isteyebilir hatta bazı eski dostlarınız ile görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Onlarla geçmiş günler ve anılarınız hakkında biraz konuşabilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüz, saat 12:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçeceğinden,  bir hayli  duygusal düşünebilirsiniz. Kırılgan, endişeli, sevdiklerinizin en ufak bir ters sözünü kaldıramazsınız. Eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse hassasiyetiniz daha yüksek olur. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular üzerinde bir hayli durabiliriz.  Bugün yenilik anlamındaki kararları beklemede tutalım ve gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında,  kimsenin üzerinizde denetim uygulamasını istemediğiniz gibi, sıradan hiçbir şey hakkında da konuşmak istemeyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapmak, geleceğinizi ilgilendiren meseleler üzerinde düşünmek istersiniz. Saat 12:50 itibariyle  burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz.  Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  kendinizden emin halinizle çevreniz üzerinde hayli güçlü bir kişi imajı uyandırabilirsiniz. Acele etmezsiniz ancak geri planda kalmaktan da pek hoşlanmazsınız. İlgi çekme arzunuz oldukça yüksektir. Çevrenizdeki insanların sizi pohpohlamaları gururunuzu fazlasıyla okşar. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Simgeniz gibi inatçı yönleriniz, sizi yine çıkmazlara sürüklüyor.. Mükemmeliyetçi yapınız sayesinde başarıyı kolay yakalıyorsunuz. Bugün, duygusal anlamda romantizme ihtiyacınız var. Partnerinize isteklerinizi açıkça söylemelisiniz. Aranızdaki sorunlara fazla duyarlı yaklaşıyor olmanız, ilişkinizi sizi olumsuz etkiliyor.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor. Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz. Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kelimenin tam anlamıyla şaşıracaksınız. Pek çok sürpriz gelişme art arda geliyor. Bu ani gelişmeleri öngörememek ve tam olarak ne yapacağınıza karar verememiş olmak sizi tedirgin edebilir. Ancak bu yeni durumlara sert karşılıklar vermeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Kabullenmek ve geride bırakmak sizin için daha iyi olabilir.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZDEN büyük arkadaşlarınızdan güç alacağınız bir gündesiniz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>