Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin biraz problemli biri olduğunu geç fark ettiniz. Nedense onun kişiliğinin derinliklerine inmeye hiç niyet göstermiyorsunuz. Biliyorsunuz ki, o sizin en yakınınızdaki insan.

Çok umut bağladığınız bazı projeleriniz şu günlerde kısmen de olsa yüzünüzü güldürecek. İş yaşamınızda kader birliği yaptığınız arkadaşınızın çabaları gözlerinizi yaşartıyor.

Kemerleri yeterince sıktığınızı düşünüyorsunuz. Ama aile içinde harcama meraklısı bazı yakınlarınızı bu konuda disiplin altına alamıyorsunuz. Daha da ciddi kararlar alma yoluna gideceksiniz.

Kaldırdığınız her taşın altından o çıkıyor. Artık dostu düşmanı ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanları farkında olmadan birçok konuda baskılıyor, direnen olunca da takışıyorsunuz. Bu yanınızla sempatikliğinizi azaltıyorsunuz. Geçmişinizle ilgili takıldığınız bir anı, arada bir bütün keyfinizi kaçırıyor. Bunu ömür boyu yaşamak istemiyorsanız., ne olursa olsun açığa çıkartıp hesaplaşmak zorundasınız. Haftanın sonuna doğru bir özleminizi gidereceksiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:33 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün, bizi ister istemez sorumluluklarımızın üstesinden gelmeye çağırıyor. Ancak bizim ihtiyacımız öncelikle kafamıza uygun bir alanda kendimizi ifade etmek. Kimileri rutin yaşamına ayak uydurmuş bir şekilde hayatını sürdürmekte. Bazıları kendilerini birilerine  beğendirme telaşında. Bir kısmımızortamında kraldan çok kralcı geçinen kişilerle uğraşmak zorunda, bir çoğumuz arkamızdan kuyu kazmaya çalışanlara rağmen ayakta durmaya çalışmaktayız. Amacımız tabii ki bir an önce her şeyin yerli yerine oturması ve huzurlu bir şekilde işimizi gücümüzü bilmemiz. İşte bu nedenle elimizden geldiğince çevremize karşı nazik davranmaya kimseyi kırmamaya, dengeli olmaya çalışıyoruz. Bunu gayet iyi başarıyoruz başarmasına ancak bu etki altında biraz zorlanabiliriz. Elden geldiğince sakin kalmamızda yarar var. Saat 13:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, evinize bir an önce ulaşmak ve dinlenmek arzunuzun göstergesidir. Huzur bulmak, rahatlamak istersiniz. Saat 19:50-10 Ekim saat 09:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Beklenmeyen bir şeyler olduğunda keyfimiz kaçar. Nereden çıktı şimdi bu deriz. Oysaki sakince düşünsek, rahatlıkla çözüm bulabiliriz. Sevdiklerinizle beraber güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

9 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır. Eski dostlarınızlabirliği gündeme gelebilir.

9 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meslektaşlarınızla veya arkadaşlarınızla fikir alışverişleriniz, toplantılarınız ya da kısa seyahatler ve ziyaretler daha fazla görev ve sorumluluk almanız adına sizi cesaretlendirebilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz, gerçeklere bağlı hareket edin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkamayacağımız işlere soyunmamalı, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Fazla ısrarcı, iddiacı veya baskıcı olmak sorun yaratabilir veya bu tipte kişilerle uğraşabiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde problemler yaşanabilir. Artan talepleri olan veya kötü niyetli kişilere dikkat edelim. Güç mücadeleleri ve finansal alanlarda dikkat gerektiriyor birkaç gün boyunca. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebiliriz, rahatlayabiliriz, ama yine risk almaktan ve kendimize risk teşkil ettiğini düşündüğümüz kişilerden kaçınalım ve ilişkilerde dengeyi sağlamak adına politik olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın zaman alan işler gündeme gelebilir. Başkalarına hizmet etmek durumunda da kalabilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

9 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yapılması gereken işler çatışabilir. İş yaşamınızdaki yoğunluklar sebebiyle, aşkı ikinci plana atmamaya özen gösterin.

9 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık olarak direncinizin düşük olabileceğini fark ederek uyanabilirsiniz. Ay'ın akşam saatleri boşluk etkisine girmesi nedeniyle enerjiniz ve bağışıklık sisteminiz düşük olabilir.Ortopedik sakarlıklara daha eğilimli olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi bitirmek için sabırlı olmalı ve yeni bir projeye atlamamalısınız. Yarın yeni haftayla birlikte ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili canlanmanızı sağlayacak enerjiler yerine gelecektir. Bugün biraz kendi içinize dönük, profesyonel hayatınız için düşünceler üretebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

9 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>