Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklar, duygusal yorgunluklara iyi gelebilir, yeniden toparlanmaya yardımcı olabilir. Tarafların buna ne kadar istekli oldukları önemli. Aksi takdirde kısa ayrılık, kapıdan son çıkış anlamı da taşıyabilir. İş Durumu:Ayağınızı bu günlerde sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var gibi. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız. Sizden biraz zorlanacağınız bir isteği olabilir

Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde dolaşıyor. Çok acele olarak transferi gerekebilir. Bir satış işiniz var yakında. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek.

Bir yakınınızla ilgili olarak önünüze koyduğunuz soyut hedef, zaman kaybı ve boşa umuttan başka bir şey getirmeyecek gibi. Çok soylu duygularla ama aceleci davranıyorsunuz.

Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Yeniden ele alınması sizin çıkarınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın yapacağınız bir görüşme sizde büyük sevinçler yaratabilir. Umutların gerçeğe dönüşmesi için önünüzde elverişli günler var. Cesaret ve gerekçiliğin bir arada davranabilmesi gerekecek. Bazı konularda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor. Bu kırılgan günleri geride bırakacaksınız.

1 Kasım 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:27 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlayacak.  Bir yanıyla ortaklaşa paylaşımlara açık olmanın, diğer yanıyla bireysel anlamda kazandırıcı olana yönelmek arzumuzu işaret ediyor. Evet ortaklıklar belki  faydalı ama biz de artık kimsenin boyunduruğu altında olmaktan yana değiliz. Özel ilişkilerde ise, her iki taraf aralarındaki sınırları gözden geçirmelidir.

1 Kasım 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız.

1 Kasım 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. İletişim kurmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Plansız ve hızlı hareket etmek eğiliminde olduğumuz bir günde olsak da, istediğimiz sonuçları almak veya ciddiye alınmak istiyorsak, organize ve planlı hareket etmenin bize kazandıracağı aşikar! Yarım kalan işleri tamamlayabileceğimiz bir gün.

1 Kasım 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün borç alacak konularına dikkat etmelisiniz. Daha önceden ihmal ettiğiniz ödemeler öne çıkabilir. Ortaklaşa bir konunun getireceği riskler sizi zorlayabilir. Karşınıza çıkacak engeller finansal yatırım planlarınızı sekteye uğratabilir. Kendi kaynaklarınızı ölçülü kullanırken, beklenmedik giderlerin yaratacağı hasarları hesaplamakta zorlanabilirsiniz.

1 Kasım 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... İş yerinizde sorunlar bir araya gelebilir. Ancak siz işinizi aksatmayın kafi. Hiç kimse hakkınızda söz söyleyemez.

1 Kasım 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

1 Kasım 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>