Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

korunmaya çalışmanın aşkta bir işe yaramadığını da tecrübelerinize ekleyebilirsiniz. Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler ağır kanlı davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz.

Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz.

Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor. Sizinle ilgisi olmayan bir parayla esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek.

Değişik, enteresan bulduğunuz kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz. Bu zaaf size bugünlerde üzüntü yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözümsüzleşmiş görünen bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağına inanmaktan vazgeçebilirsiniz. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, 03:46 itibariyle Oğlak'a geçiş yapıyor. Günün genelinde sosyal yönünüz ön plana çıkacak. Arkadaşlarınızla buluşmak isteyebilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda ilgi çekebilirsiniz. Fakat bugün sert gezegen etkileri altındayız. Sinirlerinizin zaman zaman gergin olmasına sebep olabilir. Özellikle maddi konularda alacağınız haberler bu gerginliği tırmandırabilir. İlk anda vereceğiniz tepkiler sonradan üzülmenize sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevdiklerinle zaman geçiriyorsun!Hayatındaki rutinlerden kurtulmak isteyeceksin. Biraz değişiklik iyidir, diyerek yola koyulman, bazı kuralları bozmak anlamına gelebilir. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, eşinle onların eğitimi konusunda neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Aile içinde yaşanacak bazı tartışmaların tatlıya bağlanması, ruh halinin olduğundan daha pozitif ve hümanist olmasından kaynaklanabilir. Yapacağın bir iyilik beklide yakın iki arkadaşının kaderi olabilir. Onları bir araya getirme fikri ve oyunun bir parçası olman mutlu olmana neden olacaktır. Sevdiklerinle zaman geçirmenin kıymetini anladığın bir dönemdesin. İddialısın ve bunu görüntünü de yansıtmaktan çekinmediğin bir dönemdesin. Estetikle alakalı bir operasyon gündeminde yer alabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yaşayabileceğiniz hayal kırıklıklarınızı çok fazla büyütmemelisiniz. Aslında bunlar sizlerin yabancı olmadığı konular olabilir. Kime iki defa güveneceğinizi artık biliyor olmalısınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle güven ve paylaşım içinde olabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışkanlıklakoliklik arasındaki dengeyi tutturmanız gerekiyor. Bugünlerdekolik olmaya çok müsaitsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. moralinizin yükselmesiyle birlikte kendinize olan güveniniz artacak. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çok daha olumlu ve anlayışlı davranacaksınız.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve sağlık konularında hareket, değer duygunuzu artıracak olaylar gelişebilir. Gün telaşlı başlayıp ilerleyecektir. Sosyal sorumluluklar ve ailevi konularla meşgul olurken kendinize zaman ayırıp denge sağlamanız önemli.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla hoşça vakit geçireceğiniz bir gündesiniz. İş çıkışı hafta sonunun gelişini sevdiklerinizle beraber kutlayın. Hatta kısa bir tatil kaçamağı size iyi gelir. Eski dostluklar tekrar kapınızı çalar. Dernek ve örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 32' 30" R
Ay
Akrep
01° 59' 52" R
Merkür
Boğa
07° 18' 00"
Venüs
Boğa
26° 37' 08"
Mars
Koç
15° 39' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 15"
Satürn
Balık
18° 09' 08"
Uranüs
Boğa
23° 33' 04"
Neptün
Balık
29° 27' 18"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 41"
Lilith
Başak
25° 38' 44"
True Node
Koç
14° 55' 05"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>