Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı küçük işaretler gelebilir. Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var, ama siz hiçbirinin farkında bile değilsiniz. İçlerinden biri duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor.

Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda siz haklısınız ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor. Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık, açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki oldukça farklı.

Bir yakınınızın sürekli desteği sizi rahatlatıyor, fakat daha sorumlu davranmanız bekleniyor. İdareli davrandığınızı sanıyorsunuz, ama biraz aflı görünüyorsunuz.

Seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak zorunda kalabilirsiniz, ya da istemediğiniz bir anda bir konuğunuz olabilir. Günlük planınız alt üst olacağı için biraz canınız sıkılacak. Özel yaşamınızda zihinsel uğraşılara çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak istemiyorsunuz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz saat 02:10 Ay-Mars kavuşum etkisinde başlarken, birilerine mecburen veya sevginizden dolayı katlanırsınız. Ancak pek de hoşunuza gitmez. Bazen de siz kendinizi dışarıdan uzak tutarsınız. Karışık duygular yaratabilir. Dostlarla konuşmak, soyut çalışmalar, kültürel aktiviteler size iyi gelecektir. Saat 11:02 Ay-Jüpiter görünümü, kendi dünyamıza çekilmenin ve haksızlıklar karşısında duyulan isyanın göstergesidir. Böyle dostluklardan, durumlardan, koşullardan uzaklaşmak isteriz. Sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük işlerini sabah saatlerinden itibaren bir program haline getirmen işlerini kolaylaştıracak.

1 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili geçmişte yaşamış olduğunuz bazı durumlar önemli ölçüde bilinçaltınıza baskı yapmış ve bu konuları sürekli irdelemiş olabilirsiniz. Kişilerle ilgili yaşadığınız iç çatışmalar kendinizi önemli bir muhasebeden geçirmenize neden olabilir. Yalnızlık ve çaresizlik duygunuz bugün sizleri herkesten uzak yaşamaya ve kendi kabuğunuza çekilmeye yöneltebilir. Ancak bu noktada kendinize ve davranışlarınıza ait bazı yanlışlar da bulabilmeniz mümkün olacaktır.

1 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişten kaynaklanan konular üzerinde daha fazla durmak gerekebilir. Kimi zaman fedakarlık etmek de gerekli olabilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Gün içinde sevdiğinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda ışığınızı ve kendinizi daha fazla gösterecek, aşk ve sevgi enerjisi yayarak, flörtlere ve tekliflere açık olacaksınız. Devam eden ilişkilerde romantik bir gün geçirebilir, tatil planı yapabilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde olası problemlerin geçici olduğunu bilerek mora ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya devam etmelisiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın yardım çağrılarına cevap vermeniz yaşantınızı zorlaştırabilir. Hissedeceğiniz sıkıntıyı yakınlarınıza ve sevdiklerinize hissettirmemeye çalışın.

1 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alt bilinciniz bugün faaliyette. Sezgileriniz ve düşünce gücünüzle hayatın zorluklarıyla baş edersiniz. Kolektif için enerji çalışmalarına katılmak, fal baktırmak veya bakmak gelecekle ilgili tahminlerde bulunmak üçüncü gözünüzü güçlendirir. Resim atölyelerine katılmak, sergi, müze gezmek iyi gelir. Balık

1 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 19' 23" R
Ay
Başak
09° 48' 10"
Merkür
Boğa
01° 16' 36"
Venüs
Boğa
21° 13' 48"
Mars
Koç
12° 19' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 15"
Satürn
Balık
17° 51' 58"
Uranüs
Boğa
23° 17' 51"
Neptün
Balık
29° 21' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 36"
Lilith
Başak
25° 09' 36"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>