Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz bir arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bu yakınlığın kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi de görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz.

Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama onu dikkate almanız size yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Size yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler isteğinizi körükleyecek.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar  saat 10:38 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız. Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanız anlamındadır. İhtiyaçlarınız sizi fazlasıyla sıkıştırabilir ve mutlaka halledilmesi gerekliliği vardır. Ancak hangi birine yetişeceğinizi bilemezsiniz. Bazılarınızda ise durum tam tersi gelişebilir. Yapılacakların çoğu paraya dayalıdır fakat elinizdeki miktarla tümünü çözebilmek oldukça zordur. Girişimlerde bulunarak bunları karşılamak istediğiniz halde çözüm için beklemeniz gerekmektedir. Saat 10:38 Ay-Yengeç burcu geçişi, sevdiğimiz, bizim için son derece önemli olan kişileri, koruma altına almak arzumuzu yükseltir. Sanki onlara bir zarar gelecekmiş gibi sakınırız.  Bu saatlerde  duygularınız ön plandadır ve her türlü ilişkide güven olgusunu baş tacınız yapabilirsiniz. Saat 15:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, aşkta pasif davranmak yerine, aktif bir şekilde iletişimde bulunmanın yararlı olacağını gösteriyor. Saat 19:44 Ay-Neptün görünümü, akşam saatlerinin ılımlı, hoş, huzur verici şekilde geçmesini sağlar. Çevrenizdeki insanlar sizin varlığınızın kendilerine iyi geldiğini söylerler. Hayalleriniz, dilekleriniz ve tüm güzellikleri yüreğinizde hissedersiniz. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz.Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz. Farkında olduğunuzdan veya düşündüğünüzden daha iyi bir pozisyondasınız. Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz ve yaratıcılığınız artıyor. Sanatsal çalışmalarınız başarı getirebilir. Ayrıca çocuklara dair uğraşlar için son derece uygun bir gündesiniz. Gün içinde zevkler ve eğlenceye dair harcamalarınız olabilir. Öte yandanve para konularında oldukça iyimsersiniz. Ancak şansınıza bu kadar güvenmemelisiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA, mantığınız arasında kalıp zorlanabilirsiniz. Konuya bakış açınız çok önemli. Uzun vadede mantığınızla hareket etmelisiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>