Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal olarak son derece canlı olacaksınız ve duygularınızı içinizde geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık davranacaksınız ancak aranızda bazı gerginliklerde oluşabilecektir. Ancak bu sorunları aşmanız sizin için zor olmayacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Duygusal konularda ani bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Ancak sahip olduğunuz enerjiyi iyi kullanırsanız bazı işlerinizi tamamlamak ve başarılı olmak için fırsatlarınız olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Özellikle ani alacağınız kararlarla masraflar yapabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız ve acele girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin karşılanması gerekiyor. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, gün boyu burcunuzda seyrini sürdürecek Ay, saat 13:27 de Neptün ile kavuşuyor. İlgi görme arzunuz, aşkın peşinden koşma istekliliğiniz yükseliyor. Sizi rahatlatan, ruhsal anlamda güçlendiren bu enerjiler güne olumlu başlamanızı sağlıyor. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, moralimiz yükselir, kendimizi iyi hissederiz. Çevremizle bağımız güçlüdür. Bugün mutlu olmak, huzur bulmak kolay olacaktır. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünüm etkisiyle başkalarının ne dediğini önemsersiniz. Ancak, isteklerinizi ikinci plana atarak problemlere çözüm bulunmayacağını biliniz. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünüm her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaret gerektiren konularda geri planda kalabilirsin. Beklemediğin birteklifiyle karşılaşabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın ve hassasiyetinizin oldukça yüksek olduğu bir gün geneli. Aynı zamanda aşk ve ilişkilerden yana keyifli teklifler ve sürpriz haberler alabilir gün içinde bozulan keyfiniz tekrar yerine gelebilir. Yaşamsal olarak bazı düzenleri sorgulayacağınız ve bu dünyanın işleyiş sistemini daha fazla çözmek isteyeceğiniz düşünceler içerisinde kalabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek, araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Bugün cesaret gerektiren konularda geri planda kalabilirsin. Kendini geliştirmek adına mesleki kurslara yazılabilirsin. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, beklemediğin birteklifiyle karşılaşabilirsin. Hayata olan yaklaşımın eskisinden çok farklı. Bugün arkadaşlarına karşı duruşun çok özenli olacak. Eşin ya da sevgilin ile ufak çaplı kıskançlık krizleri geçirmene neden olan durumlar olabilir. Merak etme, bu kıskançlıklar bugünün havasını bozmayacaktır. Ailesinden uzakta yaşayan bir Balık burcuysan, uygun olduğun tarihe bilet ayarlayabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar yaratıcılığınızı artırabilir. Dağınık etkilere karşı dikkatli olun. Diğer insanlara karşı şefkatiniz yüksek olacak. Kafanızdaki planlar sizi mutlu edecek.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın. Balık

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>