Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin size yönelttiği suçlamalar sizi baskı altına almış. İlişkide iki tarafın da beklentileri olması çok doğal. Eğer bunları dikkate almazsanız o kişiyi kaybetmeniz yakındır.

İş alanındaki atılganlığınızın her zaman için faydasını görüyorsunuz. Bugünbağlantıları kurmanız ve karşınızdakini bir konuda ikna etmeniz gerekecek. Üstesinden tabii ki geleceksiniz.

Bugün parasal açıdan bir şanssızlık yaşayabilirsiniz. Paniğe kapılıp yatırımınıza dokunma eğilimine de girebilirsiniz ama bu konuda aceleci davranmayın. Günün sonuna doğru yeni duyumlar alabilirsiniz.

Son zamanlarda farkında olmadan bazı düşmanlar edinmişsiniz. Duygusal olarak yıpranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız duygusallığınızı ele veriyor. Kendinizi katı gösterme niyetinizde başarı sağlayamıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, özgürlüğünüzü kısıtlayan ve sizi baskı altına alan her şeyden uzak durmaya çalışmanın önemini vurguluyor. Eğer amacınız ilerlemek ise, kendinizi ifade etmelisiniz. Güven duygunuzu yitirmeyiniz. İsteklerinizin peşinden gidiniz. İnanmadığınız hiçbir şeyin içinde yer almayınız. Yoksa verimli olamazsınız. Saat 10:56 Ay-Venüs görünüm etkisinde, soyut çalışmalar ve zihinsel anlamda dinlendirici aktiviteler gönlümüzü rahatlatır. Bu saatlerde hassasız. Şartları değiştirmek, güvende olmak ve mutluluk bizim için her anlamda önemlidir.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinin yoğunluğu, hayatını sorgulamana neden olabilir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyebilirsin.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular bugün sizi fazlasıyla meşgul edeceğe benziyor. Ani çıkan ödemelerle uğraşabilir, kredi alım satım gibi işlemlerde bazı konuları daha da sağlamlaştırma noktasına gidebilirsiniz. Harcamalarınızda daha dikkatli olmanız ve gelir gider dengesini oluşturmanız gereklidir.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gerçekçi kararlar alabilirsiniz. Parasal konularda daha cesursunuz. Aileniz ve dostlarınız tarafından destekleniyorsunuz. Bu destek size moral veriyor. Sosyal işler ya da yardımlaşma gerektiren durumlar da olabilir. Gruplar içinde daha idealist ve verici olabileceğiniz durumlar olabilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ailevi ilişkilerinizde yaşanacak olayların sizin beklediğiniz yönde olmayacağına işaret etmekte. Planlarınızı başarıyla uygulamayı beklediğiniz alanlarda yaşanacak hızlı gelişmeler karşısında ne yapacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün yerine getirilmeyen sözlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün finansal konularda dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmalı ilk defayaptığınız kişilere karşı temkinli davranmalısınız. Bugün ki gelişmeler adaptasyonunuzu olumsuz yönde etkiliyormuş gibi düşünmek yerine olayları tarafsız bir şekilde değerlendirerek tavırlarınızı buna göre belirlemelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışına bırakmayı tercih edebileceğiniz bir gün ve bu akışta dostlarınız size eşlik edebilir, yol gösterebilir. Sessiz, sakin ve kendi halinizde bir geçirmeyi isteyebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yalnız kalma isteğiniz yoğun olabilir. Bazı kararsızlıklarınız var ama maddi konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Vereceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı çalışmaları yapmak için harika bir gün. Gördüğünüz rüyalar sizin için önemli anlamlar taşıyabilir. Aile dizimi, regresyon, şifa çalışmaları ile ilgilenebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 33" R
Ay
Balık
19° 58' 18"
Merkür
Koç
18° 53' 14"
Venüs
Boğa
05° 46' 57"
Mars
Koç
02° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 55"
Satürn
Balık
16° 54' 34"
Uranüs
Boğa
22° 34' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 33"
Lilith
Başak
23° 46' 06"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>