Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygularınızı göstermekte oldukça rahat olacaksınız. Sevdiğiniz insana çok yakın davranacak, onu ne kadar çok sevdiğinizi sık sık göstereceksiniz. O da sizi gerçekten çok seviyor.

Mali sıkıntılarınızdan kurtulmanız, çalışma hayatınıza veriminizin artmasıyla yansıyacak. Bundan bir ders çıkarıp, ileride böyle sorunları kafanıza takmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Parasal durumunuzda çok büyük etkilenmeler yok. Harcamalarınızı azaltarak gerekli dengeyi karşılayabilirsiniz. Bu arada bir yakınınıza olan borcunuzu ödemeyi daha fazla ertelemeyin.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü toplumsal ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlayacak. Değişime açığız. Ancak her şeyin bir zamanı var diyerek düşüneceğiz. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arası Ay-Boşluk etkisinde, arzularınız öylesine yoğundur ki, kazanmalısın diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır. Sevilmek ve unutulmaz olmak istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadıkların hafızanda yer edebilir. Uzun zamandır beklediğin iş, hiç ummadığın anda ayağına gelebilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklentilerinize artık yeni bir form, dönüşüm vermenin zamanı gelmiştir. Sizler istedikten sonra göreceksiniz ki her türlü fırsatlar kapınıza kadar gelmiş olacak. Ayağınıza kadar gelen bu fırsatları iyi değerlendirmeli, hiçbir bir şeyin kusursuz olamayacağını bilerek hareket etmeli, risk almadan hiçbir şey yapamayacağınızı bilmelisiniz. Ayrıcayaşamınızla ilgili bazı gizli planda yürütülen olaylara karşı dikkatli olmalı, aşırı rahat bir tutum sergilememelisiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkarabilecek sorumluluklar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara, hedeflere odaklanmak yararlı olabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli bankalar vergi daireleri gibi resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Balık'lar bugün  rastlantılar aşk hayatınızı renklendirebilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı açıkça göstermekten  ve paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Başkaları tarafından nasıl görülüp algılandığınız sizin için önemli olabilir. Görev ve sorumluluk duygularınız yüksek.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü dışarıda geçirmek isteyebilirsiniz. Etrafınızda olan bitenleri gözlemlemek istiyorsunuz. Yoğun duyguların sizi çok yormasına izin vermeyin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim sizin yaratıcılığınız ortaya koymanızı engelleyecektir. Sabırlı davranıp sakinliğinizi korumalısınız. Dua, meditasyon için harika bir gün. İbadet yerlerini ziyaret ederek ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Kan dolaşımınızı kontrol ettirin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>