Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde şanssız bir gündesiniz. Bugün partnerinizle aranızda çıkacak bir tartışma yüzünden moraliniz bit hayli bozulacak. Hiç suçunuz olmadığı halde parnerinizin tenkitleri, aşırı asabi tavırları ile karşılaşacaksınız.

İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız ataklarla, uygulanamayacak projelerle ters yöne gidebilir.

Alacaklarınızı tahsil edemediniz. Bu yüzden borçlu olduğunuz kişilere borcunuzu ödeyemiyorsunuz.

Parasal konular yanlış kararlar alıyorsunuz. Alacaklarınızın takibi konusunda çok esneksiniz. Bu yüzden kendi borçlarınızı ödemede güçlükler çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor. Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:56 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep süresince, kiminle nasıl bir yakınlık içindesiniz, kimlere ihtiyaç duymaktasınız veya hangi kararlarınızı tek başınıza uygulamanız zor oluyor? bunlar üzerinde düşünebilirsiniz. Çıkarlarınızı gözetirsiniz. Sınırlarınızı çizersiniz. Hırslı ve kararlısınız. Değerlerinize, fikirlerinize sahip çıkarsınız. Çekici yanlarınız başkaları üzerinde etkili olmanızı, onları ikna edebilmenizi sağlar. İş görüşmeleri, parasal meseleler olumlu yönde sonuçlanır. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, ciddi düşünmeyi, bugün yapılacak işlerin başarısı adına daha fazla mücadele etmenizi sağlıyor. Ancak sonuç gayet olumlu olacak. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda oluşan bazı sırlar ve gizlilik gerektiren konularda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Bununla ilgili ya dost sandığınız kimseleri daha da iyi tanımalı ya da sırlarınızı kimseye açmamayı öğrenmelisiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşebilir, kendinizi insanlardan biraz uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Yine bu dönemde sosyal çevrenizle aranızda birtakım konularda fikir ayrılıkları ve zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü yeni fikir ve görüşe açık olmalı bugüne kadar sürdürdüğünüz alışkanlıklarınızdan uzaklaşarak hareket etmelisiniz. Duygularınızıhayatınıza yansıtmamayı öğrenmeli her doğruyu her yerde söylemeyi bir yana bırakarak daha diplomatik davranmalısınız. Bu sayedehayatınızda önemli başarılar elde edebilir uzun zamandır olmadığı kadar kazançlı işlerin içinde yerinizi alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık'lar eşinize daha yakın olmaya çalışmalı ona muhalefet etmek yerine onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz. Bekar Balıklar çekiciliğinizle herkesin ilgi odağı olacaksınız. Acele kararlar vermeyin ve seçici davranın. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler söz konusu…

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tanıdığınız tanımadığınız tüm insanlara karşı sıradışı şekilde iyiliksever ve destekleyici yaklaşımlarınızın sonuçları bugün sizi manevi olarak oldukça tatmin edebilir. İlişkilerinizin ruhsal boyutu tatmin edici olabilir.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik ortamlarda çok önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Enerjinizi ve duygularınızı dengelemeye özen göstermelisiniz. Bugün uzaklardan önemli haberler alabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati uzaklardan beklediğiniz tutkulu bir haberi size taşır. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Belki Hindistan'daki farklı öğretilere ilgi duyarsınız. Belki de spiritüel dünyanın sesini dinleyen birinin fikirleriyle beslenmek size iyi gelir. Eğitimler, akademik çalışmalar için son kararınızı artık verin.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi iç dünyanızdaki devinimler, tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir. Bu yüzden, insanlardan uzaklaşma, eve kapanma ve kendi içinize dönme eğilimleri gösterebilirsiniz. Eğer içinizde anlayamadığınız duygular varsa, onları tanımlamak için bugünü kullanabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>