Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama coşkulu bir ikili yapıyor. Sevgi bağlarınız oldukça sağlam. Buna karşın tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtmamalı.

Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız. İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir.

Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor. Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz.

Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size biraz pahalıya mal olabilir. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi mutlu görmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili kısa bir kararsızlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz yeni umutlarla olabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:39 Ay-Kova burcu seyrinde, dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatınızı güçlendiricidir. Bir ilişkinin ileriye dönük olumlu yönde gelişmesini sağlar. karşınıza çıkan insanlar size yardımcı olur. Bir projeniz beğenilir. Aşkta şansınız yükselir. Güven duygunuz artar. Verimli fırsatlar karşınıza çıkar. Korunduğunuzu hissedersiniz. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, ilişkide iki yönlü düşünmeye neden olabilir. Bir yandan tutkuyla ona bağlıyızdır ancak diğer yandan sanki avuçlarımızın içinden kayıp gidecek gibidir. İşte bu ikilem, bu saatlerde sizi rahatsız edebilir. Lütfen ilişkinizi gerçekçi şekilde analiz ediniz ki, huzurunuz kaçmasın. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, farklı projelerin çalışmaların göstergesidir. İnsanları etkilemek ve yenilikler sunmak için kolları sıvarsınız.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Şans senden yana! Bugün senin için oldukça hareketli geçecek. Yarım bıraktığın işlerini hızla toparlayacaksın. Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İş arayışındaysan, bugün başvuru yapmayı sakın ihmal etme. Şans senden yana olabilir. Ailende, kariyerinde, evliliğinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Cesaretin ve atık tavırların yeni başlangıçlara neden olurken sevdiklerini sahiplenmen ön plana çıkacak. Gün içerisinde çok farklı karakterde insanlarla tanışabilirsin. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin. Endişelerini paylaşabilirsen eşin ya da sevgilinle oluşan krizleri başlamadan söndürebilirsin.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma projelerinizle ilgili karşı tarafa daha özverili olduğunuzu yansıtmanız gerekebilir. Kariyer alanınızda bugün ikna kabiliyetinizi kullanmanız gerekebilir.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız yerlerden gelecek sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. Yaşayacağınız kayıplarla ilgili kabullenme içinde olabilirsiniz. Sizi hapseden dış olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılarla işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bilinçaltınız çok aktif. Pesimist düşünceler, kafa karışıklığı olabilir. Günü beklentiler üzerine kurgulamayın, aktif olmak önemli. Öğleden sonra sosyalleşmek için koşullar verimli.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizin bilinçaltı alanınıza yerleşiyor. Demek haberci rüyaları not almanızda fayda var. Topluluklara karşı görevlerinizi tam anlamıyla yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Mantıkla, duygular arasında ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kadınların soğuk ve mesafeli tavırları canınızı sıkabilir. Hayatta herkesin sizin kadar fedakar olmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 13' 46" R
Ay
İkizler
05° 42' 57" R
Merkür
Koç
23° 02' 39"
Venüs
Boğa
12° 11' 17"
Mars
Koç
06° 42' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 16"
Satürn
Balık
17° 19' 47"
Uranüs
Boğa
22° 52' 15"
Neptün
Balık
29° 10' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 34"
Lilith
Başak
24° 20' 42"
True Node
Koç
15° 15' 47"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>