Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan çok güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Bunu fırsat bilip bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle son günlerde bazı insanlarla yapmış olduğunuz görüşmeler size olumlu bir çok yön gösterecektir. Ailenizle olan bağlarınız biraz zayıf, bu nedenden dolayı bugün onların gönlünü almayı düşünebilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlayacak. Disiplinli çalışma, planlandığı şekilde işleri bitirme, önemli bir görüşmede bulunmak için bu enerjiden yararlanabilir, başarılı olabilirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bizi finansal konularda dikkatli ve tedbirli olmaya zorluyor. Bu durum rahatsız edicidir. Bir şeyler yapmak isterken, şartların zorluğu gerginlik yaratıyor. Bu saatlerde elden geldiğince sakin olalım. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, aceleyle bir işe başlamanın, parasal konularda çabucak sonuca ulaşmanın bizim için çok önemli olduğunu gösteriyor. Artık daha fazla beklemekten usandığımız için hemen harekete geçmeye istekliyiz. Peki, geçtik diyelim. Ancak sonuç umduğumuz gibi gitmedi veya beklememiz gerekti. Sabırlı olacak mısınız? Bu görünüm olumlu gibi dursa da, ben karar vermeden önce çok iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Rüyalarınız eğer bugünlerde fazlasıyla etkiliyse, uyandığınızda kare kare gördüklerinizi hatırlıyorsanız bunları lütfen not ediniz ve size tavsiyem ne olursa olsun kendiniz için bir şey dilediğinizde olur mu olmaz mı diye şüpheye düşmeyiniz. Çelişkilerinizin hayallerinize kavuşmanızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın bir arkadaşınteklifinde bulunabilir. Eşinin akrabalarıyla aranda ufak bir tartışma olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir sohbet esnasında sizin yerinizde olmak isteyen kişilerin sizinle ilgili düşünceleri kafanızda bazı şüpheler uyanmasına neden olabilir. Onların bu görüşlerini çok da samimi bulamayabilirsiniz. Bu kişiler belki de sizinle açık rekabette olan kişilerdir. Bu noktada yapmanız gereken şey belki de herkese her şeyinizi anlatmamak ve bazı şeyleri kendinize saklamak olacaktır. Yine bu kişilerin yanlış yönlendirmelerini kulak asmadan hareket etmeli ve dost ile düşmanınızı birbirinden çok iyi ayırabilmelisiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünarkadaşlarınıza karşı kırıcı tavırlar içinde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Uykusuzluktelaşı sizi gergin bir ruh haline sokabilir. Sabah saatlerinde yaşanan gecikmeler iptaller yerini günün ilerleyen saatlerinde olumlu gelişmelere bırakacaktır. Sakin olun ve sonradan pişman olacağınız davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda oldukça şanlısınız bu olumlu etkiyi şans oyunlarında da değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız oldukça karışık olabilir bir arkadaşınızın birlikte olduğu insanın yakın ilgisi aklınızı karıştırabilir ve kendinizi duvarlar arasında hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Ani kararlar yanlış bir ilişkide olmanıza sebep olabilir. Mantıklı davranmayı elden bırakmamalı ve size yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi değer verdiğiniz insanlara yapmamalısınız.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bazı işlerinizde sonlanmalar yaşarken, yeni işler biten işlerinizin yerini alabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim kazançlarınızda kontrolsüz bir dönem başlatır.Sürpriz kazançlara da açıksınız. Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta fayda var. Fazla düşünmeden üstlendiğinizprojeleri hayatınıza farklı fikirler taşır.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün genişlemesi ve yaratıcı yönünüzün güçlenmesi, gerçekçiliğinizi kaybetmeye başlamanıza neden olabilir. Çevrede olan bitenleri istediğiniz gbi değil, gerçekte oldukları gibi görün ve yaklaşımlarınızı buna göre belirleyin.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 40" R
Ay
Balık
28° 16' 10"
Merkür
Koç
19° 15' 52"
Venüs
Boğa
06° 29' 02"
Mars
Koç
03° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 55"
Satürn
Balık
16° 57' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 26"
Lilith
Başak
23° 49' 53"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>