Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Hoşlandığınız insanla hala konuşamadınız ve bir müddet daha onunla konuşma fırsatı bulamayacaksınız.

Bugünhayatınız açısından hareketli ve heyecanlı bir gün olacak. Birgörüşmesine katılabilirsiniz. Bugün kariyerinizle ilgili bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Parasal açıdan rahat bir gün geçireceksiniz. Bugün yapmanız gereken bir harcamayı keyfi olarak erteleyebilir sahip olduğunuz parayı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda bazen çok hassas davranıyorsunuz. Bugün de içinizdeki sesi çok fazla dinleyecek ve gereksiz kuruntulara kapılacaksınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için hareketli ve koşuşturmaca ile dolu bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gününüzü nasıl geçireceğinizi planlayabilir bazı kimselerle görüşebilirsiniz. Gün içinde bazı sorunlar yaşayabilir ve zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Bu hareketlilik sizi zaman zaman sinirli yapabilir ve istemediğiniz şekilde davranabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Cuma günümüzü karşılıyoruz. Bu enerji, bazı olumsuz durumlara rağmen, kendimize güvenmenin, inanmanın ne kadar önemli olacağını hatırlatıyor. Bizi ışıklandırıyor ve yüreğimizi ısıtıyor. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümünde, bilgilenmeye ve bildiklerimizi paylaşmaya dönük şekilde iletişimde bulunacağız.  Bu iki ayrı yerde çalışmak,  iki ayrı işe sahip olmak veya hem öğrenmek hem de öğrendiklerimizi başkalarına ifade etmek şeklinde olabilir. Ancak bu görünüm bize şunu söylemektedir. Gerçekten asıl hedefin nedir. Bu hedef seni arzu ettiğin yere getirebilecek mi, ilerisi adına ne gibi düşüncelerin var? bunlara gerçekçi bir şekilde cevap vermek lazım. Bir hazırlık dönemi olarak da görebiliriz. Sonrasında bunu geliştirebiliriz. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, üzerimizde baskı kurmalarına tabii ki izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.  Kimse bizi övmese de, takdir etmese de, biz kendime güvenelim.Saat 17:18 Ay-Başak burcu seyir süresince, ilişkimizle alakalı konuları, evimizi ailemizi ilgilendiren meseleleri titizlikle ele alacağız. İşlerimizi düzgün bir şekilde yerine getirmemizde fayda var. Eğer bizi zorlayan durumlar varsa, endişeli olmak yerine nasıl bir çözüm bulabiliriz buna bakalım.Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, ikili ilişkinizde ilerisi adına düşünmenin, güven olgusunu önemsemenin işaretçisi. Titiz, seçici davranacaksınız. Eğer bir şeyler sizi tatmin etmiyorsa, geçmişteki problemler hala devam ediyorsa, bunları çözmeden rahat etmezsiniz.Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak. Süregelen beraberliklerinizde hassas ve alınganlık göstereceğiniz için özellikle partnerinizin size özenli davranmasını bekleyeceksiniz. Eleştirici davranışları sizi sinirlendirebilir. Para kazanma konusunda her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, diyete ya da spora başlamak veya bir süredir ihmal ettiyseniz yavaş yavaş bu alanlara geri dönmeye çalışmak doğru olabilir. Sosyal anlamda hayatınız hareketlenmeye başlıyor ve sosyal ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz ya da kariyerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden yükselen gizli arzuları gerçekleştirmek için sabırlı davranabilir hatta tarzınızı dahi değiştirebilirsiniz. Güçlü olmak istiyorsunuz.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, devam eden ilişkilerinizde romantik paylaşımlarda bulunabileceğiniz ve bekarsanız flört teklifleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizin yüksek olduğu basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler ve öğretimde fırsatlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>