Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Kendinizi mutlu hissederken birden karamsar düşünceler içine girebilirsiniz. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Sevdiğiniz kişiye karşı daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz. Beklemediğiniz bazı heyecanlar yaşayayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda ani masraflar yapabileceğiniz ve beklemediğiniz giderlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bugün bunları kendinize çok fazla sorun yapmayacaksınız. Ani bir girişimde bulunabilirsiniz.

Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan, sizinle birlikte birkaç kişiyi daha sevindirecek bir haber alacaksınız. Bu sevinç, bir takım iyi niyetli merakların nedeni olacak. Ama siz, kapalı davranma yoluna gideceksiniz. Özel bir yere koyduğunuz birisi, bu günlerde zihninizi çok meşgul ediyor. Bu duyarlılığı belli oranlarda abartılı bulanlarla çatışmalarınız olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz saat 05:46 Merkür-Pluto olumlu görünümüyle başlayacak. Bu enerji, acele etmeden sabırla öğrenmenin, insanlarla sağlam ve dürüstçe ilişkide bulunmanın, işinizde pratik çalışmanın,  kazanç elde etmek, güven içinde yaşamak adına sağlam olanı istemenin göstergesidir. Bunları yapabilmek size toplumda güç kazandıracak ve güven duygunuzu yükseltecektir. Tabii ki bilgi düzeyiniz, tecrübenizi mutlaka gözden geçirmeyi ihmal etmemenizde yarar vardır. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, hem sağlıklı paylaşımlarda bulunmak hem de  başkalarının bizim hakkımızda güzel düşünmesini isteyeceğiz. Derinlikli olarak düşündüğünüzde sizi en fazla mutlu eden şey, sağlıklı yaşam, güvenilir ilişkiler kurmak ve gereksiz yere zaman kaybetmemektir.  Bu nedenle titiz davranmaya çalışırsınız. Ancak gelin görün ki, ne kadar manasız konu vevarsa gelir sizi bulur. İşte böyle durumlarda öfkenizi disiplin altına alabilirseniz enerji kaybetmemiş olursunuz. Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, bazı meseleler, kişiler kafamızı kurcalasa da, bu saatlerde çözmeye çalışmak, anlamak pek mümkün olmaz. Zihninizi rahatlatmakta yarar var. Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü bazı kişileri yüreğinizin içinde affedebilir ve sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Eğer yanlış ilişki ve hatalı  kararlarınız  nedeniyle  kendinize kızıyorsanız o zaman lütfen sakin olunuz. Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Satın almalar, ticari anlaşmalar, sözleşmeler, parayla alakalı konular, bizi birebir ilgilendiren önemli kararların alınmamasında yarar vardır. Paramızı riske atmamaya özen göstermemiz gerekir. Bir ürünü alırken enine boyuna düşünmekte yarar vardır. Bu süre içinde, kazanmakta, ileri atılmakta, ifade etmekte zorlandığımız konularda hassas tepkilerde bulunuruz. İlgi görmek, değerli bulunmak, sevilmek arzumuz bir hayli yükselebilir. Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, ailemiz, evimiz, ilişkimiz, çevre değişikliği, yakınlarımızla alakalı konuların dikkatli ve güvenilirlik ilkesinde gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Çünkü hem Ay-Boşlukta hem de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yeni bir karar vermek, karar değişikliğinde bulunmak yanlış olabilir. Ayrıca geçtiğimiz 17-18 Nisan tarihindeki durumlar tekrar önümüze gelebilir. Bunlara bir daha bakmakta yarar görüyorum. Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Arkadaşlarınızın size güç verdiği konularda yetersiz olduklarını göreceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilerin üzerinizde bıraktıkları hoş etki sizi yanıltmasın.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kulağınıza gelen haberler veya hakkınızda yapılan konuşmalar sizi rahatsız edebilir. Duymamazlıktan gelseniz dahi, söylenenlerin ardı arkası kesilmeyebilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızdaki teknik konuları çözmek için uygun bir gündesiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Bugün bazı görmediğiniz yerlere gitme arzusunda bulunuyorsunuz. Gidecek durumunuz yok çünkü zamanınız kısıtlı.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda aklınızla duygularınız bir çalışabilir. Akrabalarınızla konuşmaktan, duygularınızı dile getirmekten keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz.Öğle saatlerine kadar planladığınız olası çalışmaları gerçekleştirebilir, günün geri kalanını kendinize ayırabilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılmanız ve dışarıda zaman geçirmek, insanlarla iletişim halinde olmak iyi hissetmenize neden olacaktır. Ancak düşük enerjiler nedeniyle uzanmak isteyebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>