Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak. Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç.

Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız. Son günlerdeki uykusuzluklarınızın peşinden, baş ağrılarınıza başka gerekçeler aramanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Duygusal açıdan bir rahatlama yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgi hisleriniz yoğunlaşabilir. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz ve bunları uygulamak için fırsatlarınız olacaktır.

13 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Salı günümüz, saat 07:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında başlayacak. Gerek ilişkilerde gerekse kafamıza takılan bazı meseleler hakkında düşünmeliyiz. Nezaketten hoşlanıyoruz. Başkalarının bizim fikirlerimize değer vermesini bekliyoruz. İlgi görme arzumuz gayet yüksek. Kafamıza takılan bir şey olduğunda bunu çözmeden rahat etmeyiz. Saat 11:46 itibariyle  Ay(Terazi)-Güneş(Oğlak) burçları arasında oluşacak sondördün, bir yanıyla ortaklaşa ilişkiniz ve  para alışverişiniz bulunan kişilerle anlaşmak zorunluluğu diğer yanıyla kendinizi güçlü gösterme arzusudur. İlişkinizi idare etmek, uyum göstermek kolay değildir. Stres altında bırakabilir sizi. Sondördünün ardından 14 Ocak saat 01:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:12 Venüs-Uranüs görünümü,  parasal konulardaki gelişmelerin işaretçisi. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus, yenilik hevesi ile bütçenizi zorlayan borçlar altına girmemeniz. Derli toplu yaşamayı, bu kadar verici olmamayı, bundan böyle akıllıca hareket ederek paranıza sahip çıkmayı bilmeniz lazım. Uzun vadeli düşünmenizde yarar var. Bu görünüm para kazanmak amacıyla uğraşıların da göstergesidir.

13 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Güneş sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz. Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık ya da farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz. Sadece, öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir o kadar. Dolayısıyla, önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatleri dışında bir saate alarak olumlu sonuçlar alabiliriz. Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

13 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkesin sorumluluğunu yüklenerek onları ikna atmak için büyük çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızı ilgilendiren alanda daha fazla insana ulaşarak, görüşmeler ve tekliflerden olumlu sonuçlarla ayrılacağınız, enerjinizin yüksek olacağı, iletişim ve haberleşme konusunda özel hayatınız veyaşamınızda şanslı olduğunuz bir süreçte olacaksınız.

13 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

13 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>