Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar güne, saat 02:30 Ay-Yengeç burcu geçişiyle adım atacağız. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda,  bayanların anaç duygularla sevdiklerini kucaklamasını, bayların da eşlerine karşı şefkat hisleri içinde hareket etmelerini sağlayabilir. Gün boyu, kendinizi koruma, yaşadığınız ilişkiyle alakalı hassasiyet içinde olma duygunuz yüksektir. Kendinizi olduğu kadar, sevdiğiniz kişiyi de sahipleneceğiniz bugün, affediciliğinizle her türlü sorunu görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Öylesine sevgi dolusunuzdur ki, iç dünyanızda fırtınalar esse bile, bunu birlikte olduğunuz kişiye göstermek yerine, ona güven vermeye, onu korumaya özen gösterirsiniz. Dünya ile bütünleşmek, sevdiğinizle tek vücut olmak ihtiyacınız bugün oldukça yüksektir. Hatta bu birleşme için, kendi derinliklerinizden yüzeye çıkmaya bile razı olabilirsiniz. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü,veya özel anlamda kurulacak veya kurulmuş ortaklıkların tekrar bir gözden geçirilmesini gerektiriyor. İş anlamında tabii ki bilginizi, tecrübenizi göstermek istemeniz gayet doğal. Ancak karşı tarafın da aynı iyi niyeti, nezaketi göstermesi gerekiyor. Sadece idare edeyim, aman kırılmasın, üzülmesin diye bir çok şeye susuyorsanız ilerisi adına risk alıyorsunuz demektir. Destek beklemek hakkınız. Ne kadar veriyorsanız, bu kişilerin veya partnerinizin de aynı şekilde uzlaşıdan yana olması lazım. Eğer bu yoksa, işinizde ve ilişkinizde tatmin olmanız pek kolay değildir. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyel problemleri hesaplamakla vakit geçirebileceğiniz günler. Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz ve yaratıcılığınız artıyor. Sanatsal çalışmalarınızda ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde zevkler ve eğlenceye dair zaman ve para ayıracağınız gözüküyor. İş ve para konularında daha sakin ve sabırlı olmanız gereken koşullar var. Özellikle hızlı yatırım araçlarından uzak durmanız faydalı olabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NE kadar sıkıntınız varsa bir kenara bırakın bugün tamamen sizin olsun. Ne kadar gülerseniz yanınıza kâr bunu sakın unutmayın.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>