Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir. Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak.

Kendinize taraftar arayıp onaylanmak istediğiniz bir konuda ortaya koymanız gereken birtakım şeyler daha var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, kazançlı çıkacağınız işlere yönelme ve bilinçli tercihlerde bulunmanın önemini vurguluyor. Eğer siz gerçekten inanıp, geleceğe dönük düşünürseniz, hem paranızın değerini bilir hem de doğru yolda ilerlersiniz. Geçirdiğiniz tecrübeler gösterdi ki, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. İnsanın kendine ve özellikle sağlığına önem vermesi gerekiyor. Şimdi bedeniniz ve ruhunuza iyi gelecek aktiviteler, işler, uğraşılar ve hepsinden önemlisi siz kıymetlisiniz. Güzel dileklerde bulunma vaktidir. Bazı değişimlerhayatınız ve özel yaşantınızla ilgili konularda etkili olur. Bunlar yeni bir sayfadan hayata bakmanız gerektiğini hatırlatan uyarılardır. Belki de hiç dikkat etmediniz veya umursamadınız. Şimdi hayat size, bir de buradan bak ve ilerle diyecek. Geçmişi yargılamak yerine, geleceği yaşamaya gönüllü olmak en güzelidir. Bu görünüm size paranın kıymetini bil, kimlere zaman harcıyorsunuz dikkat et, duygularının seni yanıltmasına izin verme, tercihini iyi yap ve karar verdiğin yolda ilerle demektedir. Bu sese kulak vermekte yarar var. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, içimizde saklı olanları kimse bilmez, anlamaz ama biz yine de ayakta durmaya çalışırız. Bu görünüm de bunun işaretçisidir. Kendi dünyamıza çekilip mutluluk yaratırız. Tarafsız, iyi niyetli kişiler olarak, anlaşılmadığımızı düşünürüz. Oysaki bizim arzumuz maddi-manevi rahatlamak, özgür olmaktır. Bütün bunlara rağmen, yine de sevdiklerimize yardımcı olmayı düşünürüz. Saat 06:29 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, iç huzurunuza verdiğiniz önemin göstergesi. Siz sakın ola ki, hayallerinizin gerçekleşmeyeceğini düşünmeyin. Çünkü onlar size ait. Siz dağılmadığınız sürece, yavaş ve akıllı bir şekilde ilerlediğinizde isteklerinizi elde etmemeniz mümkün değil. Zihniniz gayet hareketli ve pratik çalışmaya dönük bir şekilde işliyor. Huzursuzluğa izin vermeyiniz. Olması gereken niye olmuyor diyerek kendinizi yormayınız. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biriken işlerini halletmeye niyetlisin. Her şeyi düzene sokmak için ailenden maddi yardım istemen gerekebilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizde öfke kontrolünü bugün iyi dengelemelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili önemli konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Riskli işlerden uzak kalmanızda fayda var. Dikkatsiz davrandığınız konular daha sonra sizi zor durumda bırakabilir. Hareketlendirmek istediğiniz işleriniz için mücadele verebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızın size karşı tavırlarının değiştiğini zannetmeniz biraz haksızlık oluyor. Onlara özenli davranın.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız çevrenizdeki insanları olumsuz etkileyebilir. Emlak alım-satımından da uzak durmaya çalışmalısınız.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihin ön planda olacak. Genelde duygularınızın sesini dinlediğiniz için güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Taşınma, eşya değiştirme, evde misafir ağırlama, tadilat yapmak için fırsatınız var. Bir köşede oturup tembel tembel vakit geçirme şansınız yok.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>