Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle bir yaşamınızın olmadığını biliyorsunuz. Uzun beraberliğinize aşk ilişkisi diyemezsiniz. Oysa aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama cesaretiniz yok, bir yemek davetinden bile korkuyorsunuz.

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Parayla ilişkinize duyulan haksız kuşkular sizi yıprattı. Yıkıldınız. Çünkü kuşkuların sizin parayla ilişkinizden değil, sadece takıntılı bir kuşkulanma ihtiyacından kaynaklandığını kavrayamadınız.

Bugünlerde yıldızınız hoş bir akşam sofrasını aydınlatıyor. İki iskemleden biri sizin. Çekinmeyip oturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı şeyleri kabullenmekten kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların nedenlerinde biraz da kendi eksikliklerinizi aramalısınız. Dünü biraz farklı bir dinginlikle geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, fikirlerinizi cesaretle ifade edeceğiniz Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca devam edecek. Eğer aklınıza takılan bir konu olursa, bunu sormaktan, araştırmaktan çekinmeyiniz. Bir haksızlıkla karşı karşıya kaldığınızda susmak yerine, fikrinizi mutlaka dile getiriniz. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Bunlara kavuşmak arzusu var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Keyifli bir Cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine her konuda güveniyorsun. İkili ilişkilerdeki disiplinli tavırların kimsenin dikkatinden kaçmayacak

15 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtler alanında önemli izler bıraktığınızı anlayacaksınız. Kariyerde ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilere dikkat.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça faal ve canlı bulabilirsiniz. Aynı zamanda dikkat çekebileceğiniz işlere de girişebilirsiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve flörtler alanında önemli izler bıraktığınızı anlayacaksınız. Kariyerde ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilere dikkat.

15 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs'ün düzelmesiyle beraber ilişkilerinizde ve parasal konularda daha rahat ilerleyeceksiniz. Bu hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlar size son derece cazip gelebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki bir problemi giderebilmek adına kendinizde olan bir sezgisel fikre erişme şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendinizi bir parça ketum ve bilgiyi esirgeyen bir yapıda bulmanız olasıdır. Kendi kendinize baskı kurup bu sürecin kolay atlatılmasını sağlayamazsınız. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Venüs bugün itibarıyla sizin burcunuzdaki gerilemesini sona erdiriyor. Sevgi prensibinin daha güçlü ve sanatsal atılımlarınızın çok daha güç kazandığı bir sürece tekrar merhaba diyorsunuz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>