Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu görmüyorsunuz. Pek kolay düzeltebileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir.

Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin gözlerini yaşartıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

Hatalı bir adım atıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü iyice dinlenerek geçirmek istiyorsunuz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizin kendinizi bir hayli duyarlı ve belki de gerçekleri göz ardı edecek tarzda hareket etmenize yol açabilir. Siz gerek kişisel gerek ilişki, ortaklık ve kariyer konularında duruma mutlaka iyi bakmanız gerekiyor. Bu Tutulma sizde olumlu yönde gelişmelerin de işaretçisidir. Sözgelimi bir yanıyla kendinizi hoş tutma, mutlu etme arzusu, diğer yanıyla biraz önce saydığım konulara gerçekçi bakma hali. Eğer sizde de yansıması bu ise, gayet olumludur. Çünkü kişi tercihlerini iyi ölçüp tartarak belirler. Neyin ne olduğunu anlamak için çaba sarf eder. Kaldı ki, Merkür geri hareketi karşıt burcunuzda etkili oluyor. Bu da sizin akılcı bir şekilde yeniden durumları ele almanız için olumludur. Eğer siz bir romantikseniz o zaman şimdi ayılma vaktinizdir. İlişkinizde vehayatında eleştirel tavırlara sahip bir partner nasıl can sıkıcıysa, buna göz yuman ve kendi değerinin farkında olmayıp bağımlılık gösteren kişi de o denli yanlış yapıyor demektir. Burada önemli olan ilişkinizde her iki kişinin de idealleri aynı mı, her iki kişi de aynı hedef üzerine yaratıcı ve bilinçli şekilde eğilerek, hayatlarını kuruyor mu? Eğer böyleyse şimdi geleceğe dönük önemli bir karar vermeden önce yine de düşünmelisiniz. Kendinizi seviniz, kendinize önem veriniz ve şu anda bir sorun yaşanıyorsa, bunun nasıl giderileceğini, neler yapabileceğinizi tespit etmeye çalışınız. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,  

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere ya da ileride kötü görünmenizi sağlayacak şekilde yönlendirenlere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir. Sizden yapabileceğinizden fazla şey yüklenmenizi isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki Ay tutulması hassas olduğunuz olayları daha fazla gündeme getirebilir. Kişisel önem verdiğiniz işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlığınızı göz ardı etmeyin. İkili ilişkilerinizde daha yumuşak tutum sergilemelisiniz. Hızlı tepkiler vermek karşınızdakini incitebilir. Uğraştığınız konularda sonuç odaklı yaklaşacağınız bir gündesiniz. Karar vermeniz gereken konular gündeme gelebilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili konularda beklentilerinizi geri plana atmak istemeyeceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli değişimler söz konusu. Bu durum duygusal anlamda sizi zorlayabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal açıdan biraz gerilim içine girebilir, huzursuz ve endişeli davranmaya başlayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz duygular içinizde çatışabilir. Ancak, siz bunları belli etmeyecek ve mantıklı davranmayı başaracaksınız.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 01' 19" R
Ay
Başak
06° 05' 50"
Merkür
Boğa
00° 52' 38"
Venüs
Boğa
20° 50' 44"
Mars
Koç
12° 05' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 49"
Satürn
Balık
17° 50' 41"
Uranüs
Boğa
23° 16' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 39"
Lilith
Başak
25° 07' 31"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>