Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız.

İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerdearkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Bugün parasal konularda başarılı adımlar atacaksınız. Yenigörüşmeleri yapacak ve bunlardan önemli sonuçlar elde edeceksiniz.

Aşırı sıcaklar size dokunabilir. Gerekmediği sürece dışarıda dolaşmamaya ve kapalı mekanlarda bulunmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde biraz canınız sıkılabilir, yaşadığınız bir olaya fazlaca kafanız bozulabilir. Bu konuyu bu kadar kafanıza takmamalısınız. Sabah saatlerinde biraz canınız sıkılabilir, yaşadığınız bir olaya fazlaca kafanız bozulabilir. Bu konuyu bu kadar kafanıza takmamalısınız. Akşam saatlerinde her şey daha güzel olacak, güzel bir akşam yemeği yiyecek, ailenizle hoşça vakit geçireceksiniz. Yalın bir hayat size yetiyor. Kendinizle barışık olacaksınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 10:03 itibariyle etkili olacak Ay- Boğa burcu seyri ile cumartesi gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, bizi güven, huzur ve uzun ömürlü olana yöneltiyor.  Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz  Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 21:49 itibariyle Venüs-Neptün görünümü, gayet olumlu ve huzur vericidir. Bazılarınız için arkadaşlık teklifi, kimileri için sevgilisiyle geçirilen güzel bir gün, bir çoğunuz için mutluluk dolu bir akşam anlamı taşıyabilir. İnanç verir, size ışık olur, yol gösterir. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınızyerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kendinizde kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Lehinize gelişecek olaylar sizi sevindirecektir. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan sizi olacaksınız. Güneş tutulmasından en çok etkilen kişi olarak, değişimler kapınızda.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uçuk hayaller kurmayı bırakıp, günün ve sizin istek ve ihtiyaçlarına uygun planlar yapmanız durumunda, proje ve planlarınızın gerektiği şekilde yürümesi daha kolay olabilir. Neye ihtiyaç olduğunu anlamanız zor olmayacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar, görüşmeler ve ziyaretler açısından olumlu sayılır. Ancak planlarınızı biraz daha esnek yapmalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde keyifli olacak ve kendinizi özgür hissedeceksiniz. Beklemediğiniz gelişmeler meydana gelebilir. Huzursuzluk ve heyecan bir arada olacak.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kariyeriniz ve gelecek hedefleriniz ile ilgili konular odak noktanız olurken, finansal anlamda artıya geçebilir, iletişim, haberleşme ve görüşmelerden fayda elde edebilirsiniz. Partnerinize ve hayatınızdaki insanlara ani tepkiler vermemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda iyimser etkiler altında olacaksınız. Aşkınız için kendi hayatınızdan fedakârlıklarda bulunabilir ve bunu büyük bir mutlulukla yapabilirsiniz. İşinizdeki sorumlulukları gözünüzde büyütmeyin.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi günün ilerleyen saatlerinde alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliklerinizde bir türlü aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsunuz ön yargılarınızı ve yaşanmışlıkların olumsuz izlerini söküp atın ruhunuzdan ve kalbinizin kapısını güzelliklere açıverin.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>