Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizdeki gerginliği ancak akşama doğru atacaksınız. Para ve maddiyat konularındaki belirsizlik daha bir süre devam edecek. Sevdiğiniz insanlarla görüşme olanağı bulup, onların size olan ilgisini gördükten sonra daha ılımlı ve uyumlu bir ruh haline kavuşacaksınız. Bir büyüğünüzün rahatsızlığı aile gündemine oturmuş durumda. Bu da sizde çeşitli kaygıların oluşmasına etken oluyor.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında etkili olacak Ay boşluk süresince,  sezgilerinizle, bilginiz ve iç görünüzle,  başkalarına rehberlik edebilirsiniz. Birilerini mutlu etmek, onlara destek olmak, empatide bulunmak için olumlu bir zaman aralığıdır. İnancınızı yükselten, içe yöneldiğinizde kendinizi keşfetmenizi sağlayan boşluk etkisi dünyanın gamını, tasasını, derdini, karmaşasını bir yana koyarak kendinize sahip çıkmanın önemini size hatırlatır. Hayatı kendi akışında değerlendirmenizi sağlar.  Rahatlatıcı ve faydalıdır. Boşluk etkisi, kimi fazla duygusal kişilerde,  ilişki, ailevi konular ve mesleki yaşamla  ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durmaya neden olabilir.  Amacınız girişimde bulunarak arzularınıza ulaşmaktır. Şöyle sırtınızı gerçekten güvenebileceğiniz bir kişiye öylesine ihtiyaç duyarsınız ki, siz söylemeden bunu sunan kişiyi,  içinize sarıp sarmalamak istersiniz. Ay-Boşluk  zamanları aslında manevi anlamda  gayet besleyicidir. İnancınız bir kalkan gibi sizi koruyucudur. Son zamanlarda olaylar üst üste gelmişse, doğal olarak kendimizi kısılmış hissedebiliriz. Ancak bu pes ettiğimiz anlamına gelmez. Her çıkmaz sokağın mutlaka bir girişi vardır. Dönüp şöyle bir  yaşananlara  bakınız. Belki de çözüm yakınınızdadır. Neden olmasın? Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,  

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç gün için istediğiniz gibi ilerlemeyen veya istediğiniz sonuçları vermeyen konulara odaklanmayı bırakmalısınız. Zira, bu süreçte değişim bekleme ihtimali zor görünüyor. Ancak, ailenizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler(dekoratif değişimler, tamiratlar, aile yemekleri, gezileri v.b) yapabileceğiniz süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yolculuklar, eğitimler, davalar ve iletişim konuları olurken, gökyüzünde Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün finansal konularda risk almamalı, ilişkilerinizde emin olmadığınız hiçbir konu hakkında partnerinize soru sormamayı tercih etmeli ve olayları gözlemleyen taraf olmalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>