Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal açıdan zor bir gün sizi bekliyor . Çok kırılgan bir yapınız var. Olumsuz olaylar üst üste gelince kendinizi çok kötü hissetmeye başladınız. Kendinizi biraz toparlamalısınız ve güçlü davranmalısınız. Yoksa başka insanlar bu zayıflığınızdan faydalanmak isteyebilir. Bir dostunuzla dertleşmek size iyi gelebilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:50 Ay-Mars görünümü, iç dünyamızda özgür olma arzumuzun işaretçisidir. Belki kimse bilmez, fark etmez ancak biz hakikaten istediğimiz gibi vaktimizi geçirmekten yanayızdır. Bizi kısıtlayan hiçbir şeye tahammülümüz yoktur. Saat 08:22 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Huzurlu bir gün  geçirmemiz dileğimle,

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı şeyleri akışına bırakmak yerine, peşinden gidin. Çevrenizin sizi başarıya giden yolda yavaşlatmasına izin vermemek tamamen sizin elinizde. Belki de günlük hayatınızda size keyif veren şeylere bazı yenilikler katmak sizi de yenileyebilir. Bir görüşme ya da anlaşma yeni bir olanak anlamına gelebilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğruları ya da gerçek fikirlerinizi açıklamamanız durumunda, karışıklıklar ve belirsizlikler ortaya çıkabilir. Bazı konularda arka planda durmak işleri daha güzel hale getirmiyor. Düşüncelerinizi düzgün şekilde ortaya koymanın yollarını bulmalı ve iyi hissetmediğiniz konulardan uzak durmalı veya uzaklaşmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme, ele geçen bilgiler veya hümanist ve toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız. Sabah saatlerinde, daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Dün de yazdığım gibi, Uranüs'ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz başlangıçları, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstememiz durumunda istediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konular sizi strese sokabilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri başkalarına öğretmek durumunda kalabilirsiniz. Daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz konular sizi yorabilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınız önemli işlerle uğraşmak istemezken, geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konuşmalar canınızı sıkmasın. Bu aralar her şeye takılıyorsunuz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı teknikleri, Uzak Doğu metotları veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır.Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu olumlu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Mesleki bir atılımda bulunmak için fırsat çıkabilir. Ancak bu fırsatın sizin için doğru olup olmadığı konusunda çekinceler yaşamanız olasıdır. Astroloji Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları Uzak Doğu

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>